Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Satılık Panasonic GS500 Kusra bakma ama 5 senelik SD bir makine için 900 lira çok yüksek bir fiyat, bu fiyatta HDV kameralar alınıyor.İyi satışlar. |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
17 yıl önce |
|
Re: film mi dijital mi? Bence tamamen yanlış bir inceleme olmuş:D1. Görgüsüzlük yapıp o kadar bastırıcağına güzel bir ipek kağıda bastırıp kaliteyi anlayabilirsin.2. Fotoğraflar aynı anda aynı pozlarda ve ışık değerlerinde ç... |
Forumda Fotoğrafçılık Üzerine |
17 yıl önce |
|
Re: Duvara kanlı yazı yazdırma efekti Akşama upload edicem, elimde güzel bir tutorial var. |
Forumda After Effects |
17 yıl önce |
|
Re: Görüntü Yönetimi Kaynakçalar Uğur İçbak Atölye: |
Forumda Görüntü Yönetimi |
17 yıl önce |
|
Re: Kısa Film İçin Kamera Öncelikle forumu bi hatim et, başka siteye gerek kalmaz:) |
Forumda Kamerayı Bulmak |
17 yıl önce |
|
Re: İnternet'ten Videolar bruce lee vs iron man: |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Kısa Film İçin Kamera Elinde ne var ise onunla çek. |
Forumda Kamerayı Bulmak |
17 yıl önce |
|
Re: HD BOYUT DÜŞÜRME ? TMPGenc Xpress veya Divx 7 |
Forumda Diğer Yazılımlar |
17 yıl önce |
|
Re: Avid kurulum sorunu O olabilir tabi direk ses ile alakalı olduğu için, sanırım Avid gibi koruma yöntemleri var onun da. |
Forumda Avid |
17 yıl önce |
|
Re: Eskişehir Yine vazgeçtin yani:) Olmadı madem soradan araya sıkıştırırız. |
Forumda Ekip Arayışı |
17 yıl önce |
|
Re: Avid kurulum sorunu Yok Protools olmadan da çalışıyor, onboard ses kartında çalışmıyo sadece.Galiba orjinali de çalışmıyor:D |
Forumda Avid |
17 yıl önce |
|
Re: CANON HV Serisi Hakkında Her şey! telefon ile teyit edip, internette başka sitelerde yorumlara bak derim aratıp.2 tane dükkanları olduğu yazıyor ama düzmece olabilir. |
17 yıl önce | |
|
Re: CANON HV Serisi Hakkında Her şey! Bana biraz çakallık geldi. |
17 yıl önce | |
|
Re: Üçüncü Sayfa Eylem harbi kıt kafalısın sanıyorum:)Zaten kendi bakış açımızdan çekmeseydik biz çekiyor olmazdık.Birebir çekelim deseydin Zeki'yi oturturduk çek derdik.Bi remake hani cover şarkılar olur ya orjinali ... |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Üçüncü Sayfa Aslında aynı evi bulduk, aynı açıları da yakaladık ayna mayna gerek olmadan.Bizden önce Eylem ilk kısa metrajını çekecekmiş orada çekemedik o yüzden.Ama Eylem de bişiler çeksin dimi.. |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |