Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Nikon D60 Satın Alma Sorunu Nikon peh.O paraya 2.el 2 lensli Canon 400D al temiz.Babataş fotoğraf var sirkeci'de.Haa şimdi Eylem akabinde gelip b.k atma Nikon'a dicek de... Nikon bayaaa tırt:D400D 8) |
Forumda Fotoğraf Makineleri |
17 yıl önce |
|
Re: Dvdde olan bir filmi Direkharici tasiciya gecirmek DVD Shrink harika bir program istersen hepsini istersen bonusları, fazladan altyazı ve dilleri silerek geçirebilirsin, ayrıca sıkıştırma da yapılıyor bildiğim kadarı ile. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: temizleme kasetii??? Mediamarkt gibi yerlerde de oluyor veya Carrefour'larda.Ama fiyatları biraz tuzlu bu kasetlerin 30 lira civarıydı sanırım, ara sıra lazım olacağı için etraftan bulmaya bak. |
Forumda Kamerayı Bulmak |
17 yıl önce |
|
Re: temizleme kasetii??? Cümle yapıları ders niyetine gösterilmeli. |
17 yıl önce |
|
Re: Satılık malzemeler - adaptör, jib, lensler, monitör, filtre Sıfır, NTSC bu ama, geçen aynı model NTSC 2.el vardı 150'e.Şansımı deneyim dedim. |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de söyleyeceklerim var ! Nası olcak ki 3D fln yalandır ya, karton gözlükle olacak iş değil:D |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Program Önerileri (kurgu,montaj,efekt vs. harici) Safari 4 şuanda en hızlı tarayıcıymış testlere göre.İndirdim fena değil ama çok janjanlı.Firefox iyidir, iyi:D |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Satılık malzemeler - adaptör, jib, lensler, monitör, filtre Monitör için 150 kafa verebiliriz. |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de söyleyeceklerim var ! Erdoğan tatmin olmamış |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Duvara kanlı yazı yazdırma efekti Gelmeyin üstüme:D |
Forumda After Effects |
17 yıl önce |
|
Re: Satılık Panasonic GS500 Sanırım fiyat güncellemesi hiç yapılmamış üründe Panasonic olarak, zaten bildiğim kadarı ile üretimi de durdu aletin. |
17 yıl önce |
|
Re: En İyi Kamera Basıyorlar saturation'u güzel duruyo hepsi:DKurtlar Vadisi sanıyorum Sony XDCAM F serisi, Kavak yelleri de ya Panasonic ya da Sony'dir yine. |
17 yıl önce |
|
Re: Beyaz logodaki siyah yazilar ve cizgiler titriyor Upper Field denedin mi? |
Forumda Adobe Premiere |
17 yıl önce |
|
Re: Satılık malzemeler - adaptör, jib, lensler, monitör, filtre Açık arttırmaya koy bence sen en iyisi. |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de söyleyeceklerim var ! Renkler üzerinden biyolojik silah geliştirmeye çalışıyorum desene Kenan:D AAa |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |