Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Re: SANMAK

Erçin, tek kişilik dev kadro gibisin:)Başta belirtmek isterim, kadrajları çok ama çok beğendim.Eline sağlık, böyle sınırlı alet ile böyle güzel bir film çıkartman çok güzel.Tebrik ederim.Hikaye her ne...

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Kurgu ve Montaj: Farklı şeyler mi yoksa aynı mı?

Ben kökten yenilik yapıyorum Kurgu'ya monte diyelim.Görüntü yönetmeni'ne de, şipşakçı gibi bişi bulalım:)

Forumda Kurgu

17 yıl önce
Re: Edius ve After'ı Kasmadan Çalıştıracak Donanım ?

Ben 37 ekran Vestel tv koyuyom valla:)

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

17 yıl önce

Firar diyorum 200 liralık 9600 işini görecektir.Takılıp kalmayın Quadro'lara, hiç bi işinizi görmez o kadar paraya 9600 CUDA desteği ile aynı işlevi görecek.Quadrolar Poligon bazlı kartlar Piksel bazl...

17 yıl önce

Bütçen kısıtlı ise;Q66004GB OCZ ReaperGigabyte P45 Anakart250GB Seagate sistem harddisk1TB WD depolama harddiskZotac 1GB 9600 600W PSUCoolermaster Centrion KasaSamsung DVD-WrSamsung 206NW Monitor Kısı...

17 yıl önce
Re: Satılık Letus Mini 35mm Adaptör

Sanırım kriz muhabbeti biraz ortalık sakin, yoksa ilan verildiği anda satılan adaptörle biliyorum:)Kolay gelsin.

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

17 yıl önce
Re: SONY HDR-HV1000E HD

Yok MD'di o:)Bu arada Oğuz geri dönüşü neye borçluyuz;)

Forumda Kamerayı Bulmak

17 yıl önce
Re: SONY HDR-HV1000E HD

Forumda var araştırabilirsin, üstüne konuşmuştuk.

Forumda Kamerayı Bulmak

17 yıl önce
Re: DSLR kullanılarak çekilen ilk sinema filmi

Geçen izlemiştim, görüntüler epey iyidi.Mark2 ile çekmişlerdi sanırım.Video kameradan çok daha güzel ışık yiyor:)

Forumda Ticari Ürünler

17 yıl önce
Re: Satılık Letus Mini 35mm Adaptör

Temizse ekranı fiyatı oldukça iyi, yaklaşık sıfır fiyatına bayonetlerle alabilmek iyi bir imkan yurtdışından getirtmektense.

17 yıl önce
Re: Harici Vizör Kullanımı

Belki o kablo s-video olabilir, öyleyse işin kolay, bir ucu dişi s-video diğer ucu ise erkek 3.5mm jack ile HV serisine takabilirsin.

Forumda Ticari Ürünler

17 yıl önce
Re: Benim de söyleyeceklerim var !

Eskileri de kullanim diye yine 1066lik 2x1 aldım:D Hadi bakalım, dün durmadan sepete ekleyip ekleyip çıkartıyordum

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Benim de söyleyeceklerim var !

Ram arttırcam,ben deki 2GB 1066mhz; 4GB 800mhz mi yoksa 2GB 1066mhz mi ram alsam ya, kararsız kaldım.800'e çekip fazla ram mi kullansam yoksa düşük ram 1066 mi gitsem,ikiside aynı para karar veremedim...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Satılık malzemeler

Fiyatlar peki:)Işıklar mesela mesela

17 yıl önce
Re: Nikon D60 Satın Alma Sorunu

Sıfır istiyorsan ayrı tabi, ben sıfır spot aldım dediğim yerden oldukça uygun bir fiyata geldi bana.1 sene garantili satıyorlar, hiçbir sorun yaşamadım. Nikon'un tek güzelliği aynanın vuruşu çok daha ...

Forumda Fotoğraf Makineleri

17 yıl önce
Sayfa 138 / 397