Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Kullanılabilecek Amatör Işık Kaynakları Hmmm.. Direk ev tarzı şebeke ise kaliteli, yüksek bi sigorta epey iş görür farklı prizlerden binlerce watt takabilirsin, ama farklı farklı tek prize 5 tane binlik takarsan feci kıvılcımlar:) Ama ayrı ... |
Forumda Sinema'da Işık |
17 yıl önce |
|
Re: Eskişehir Vay bu süper haber:)Ev taşıdım bende, yeni evin altında alabildiğine geniş bi depo var.2 bloktan oluştuğu için apartman feci geniş.Ama ortak kullanımlı diğer bloktan da giriş yapıldığı için kullanımı ... |
Forumda Ekip Arayışı |
17 yıl önce |
|
Re: Takip Ettiğiniz Diziler BSG her türlü izlenir ya, klasik yöntem başa dönüyorlar yani:) Bill'in gençlik yıllarını görücez Saylonlularla 😀Valla bilmiyorum Amerikan versiyonu sanırım.Hiç bi bilgim yok can sıkıntısından Sharebus... |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
Re: Jvc GY-HM100 yeni model Kamera HM serisi epey güzel geliyor. |
17 yıl önce | |
|
Re: laptopa xp kursam Jupiter'in dediği gibi, artık laptop ile beraberinde satın aldığın Vista'yı kullandırtmak için üreticiler de xp için sürücü çıkartmıyorlar.Asus laptop almıştım Z serisine F serisi sürücüler uyuyordu ç... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
17 yıl önce |
|
Re: Oğlum olacak, adını çağan koymayı düşünüyorum. Barış olsun |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Ucuza Teknolojik Aletler ttnet göbeküstüleri aynı fiyata belki daha pahalıya kakalayacak haberiniz olsun:D |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Takip Ettiğiniz Diziler Nnını BSG veda etti de iyi de oldu kötü de.Epey iyi bi finaldi.So say we all:D Eee.. 24'de gelecek sezon biticek napacaz bakalım Supernatural'e başladım.PC'de duranlarda;FringeGossip GirlLife on MarsT... |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var ! Sinemada izledikten sonra mutlaka indiricem zaten, birkaç sahnesini gördüm, preview efektler fln iyi;)5 mayısta geliyordu sanırım. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Temizleme Kaseti? Benim yanmadı Havaalanı dışında hiçbir elektronik cihazı xraydi, bibbib öten el dedektörüydü yaklaştırmayın.Sağlıklı değil.Mümkünse 2 dk durup açın gösterin. |
Forumda Kamerayı Bulmak |
17 yıl önce |
|
Re: Synecdoche, New York BRrip indirdim babalar gibi 4.4gbBu akşam biramı ve fıstığımı alıp film keyfi yapıcam 1 aydir bekliyorum güzel bi rip...ama korsana karşıyız:)Bakalım Charlie Kaufman neler yapmış.Kesinkez döktürdü yin... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var ! Yani bi laf vardır; kötü tasarımcı kopyalar, iyi tasarımcı çalar diye 😳 |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var ! 😀 hmm işte bu komik, hangi yerli dizi orjinal ki?Kavak Yelleri : Dawson's Creek sağdan yemişiParmaklıklar Ardında : Dişi OzArka Sıradakiler : Dawson's Creek soldan yemişiDoktorlar : Grey's AnatomyHakk... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var ! Hemen edit, Sinematurk yanlış entry girmiş, Yönetmen Ercan Saatçi, G. yönetmeni Varol Şahin. Niye öyle diyosun ki, açıkcası Türk Standartları'ndaki dizilere baktığımızda bir çoğundan güzel, izlediğim ... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var ! Bu hafta TRT'de yayınlanan M.A.T adlı dizi yayından kaldırıldı, sebebi reytinglerde ilk 100'e girip 99.'u olması.Anlamadığım ise, tvde dönen tonla diziden daha iyi olup 19. bölümde bitirilmesi.ilk 5 b... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |