Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Re: Kullanılabilecek Amatör Işık Kaynakları

Hmmm.. Direk ev tarzı şebeke ise kaliteli, yüksek bi sigorta epey iş görür farklı prizlerden binlerce watt takabilirsin, ama farklı farklı tek prize 5 tane binlik takarsan feci kıvılcımlar:) Ama ayrı ...

Forumda Sinema'da Işık

17 yıl önce
Re: Eskişehir

Vay bu süper haber:)Ev taşıdım bende, yeni evin altında alabildiğine geniş bi depo var.2 bloktan oluştuğu için apartman feci geniş.Ama ortak kullanımlı diğer bloktan da giriş yapıldığı için kullanımı ...

Forumda Ekip Arayışı

17 yıl önce
Re: Takip Ettiğiniz Diziler

BSG her türlü izlenir ya, klasik yöntem başa dönüyorlar yani:) Bill'in gençlik yıllarını görücez Saylonlularla 😀Valla bilmiyorum Amerikan versiyonu sanırım.Hiç bi bilgim yok can sıkıntısından Sharebus...

Forumda TV Yapımları

17 yıl önce
Re: Jvc GY-HM100 yeni model Kamera

HM serisi epey güzel geliyor.

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

17 yıl önce
Re: laptopa xp kursam

Jupiter'in dediği gibi, artık laptop ile beraberinde satın aldığın Vista'yı kullandırtmak için üreticiler de xp için sürücü çıkartmıyorlar.Asus laptop almıştım Z serisine F serisi sürücüler uyuyordu ç...

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

17 yıl önce
Re: Oğlum olacak, adını çağan koymayı düşünüyorum.

Barış olsun

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Ucuza Teknolojik Aletler

ttnet göbeküstüleri aynı fiyata belki daha pahalıya kakalayacak haberiniz olsun:D

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Takip Ettiğiniz Diziler

Nnını BSG veda etti de iyi de oldu kötü de.Epey iyi bi finaldi.So say we all:D Eee.. 24'de gelecek sezon biticek napacaz bakalım Supernatural'e başladım.PC'de duranlarda;FringeGossip GirlLife on MarsT...

Forumda TV Yapımları

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var !

Sinemada izledikten sonra mutlaka indiricem zaten, birkaç sahnesini gördüm, preview efektler fln iyi;)5 mayısta geliyordu sanırım.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Temizleme Kaseti?

Benim yanmadı Havaalanı dışında hiçbir elektronik cihazı xraydi, bibbib öten el dedektörüydü yaklaştırmayın.Sağlıklı değil.Mümkünse 2 dk durup açın gösterin.

Forumda Kamerayı Bulmak

17 yıl önce
Re: Synecdoche, New York

BRrip indirdim babalar gibi 4.4gbBu akşam biramı ve fıstığımı alıp film keyfi yapıcam 1 aydir bekliyorum güzel bi rip...ama korsana karşıyız:)Bakalım Charlie Kaufman neler yapmış.Kesinkez döktürdü yin...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Yani bi laf vardır; kötü tasarımcı kopyalar, iyi tasarımcı çalar diye 😳

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

😀 hmm işte bu komik, hangi yerli dizi orjinal ki?Kavak Yelleri : Dawson's Creek sağdan yemişiParmaklıklar Ardında : Dişi OzArka Sıradakiler : Dawson's Creek soldan yemişiDoktorlar : Grey's AnatomyHakk...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Hemen edit, Sinematurk yanlış entry girmiş, Yönetmen Ercan Saatçi, G. yönetmeni Varol Şahin. Niye öyle diyosun ki, açıkcası Türk Standartları'ndaki dizilere baktığımızda bir çoğundan güzel, izlediğim ...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Bu hafta TRT'de yayınlanan M.A.T adlı dizi yayından kaldırıldı, sebebi reytinglerde ilk 100'e girip 99.'u olması.Anlamadığım ise, tvde dönen tonla diziden daha iyi olup 19. bölümde bitirilmesi.ilk 5 b...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Sayfa 137 / 397