Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: 4:3mü? 16:9 mu? Çekerken en geniş ölçekte almışlar, 16:9 ve 4:3 kadrajlar aynı anda vizördeydi*.Yani 16:9 düşünüp aynı zamanda 4:3 area'da açmışlar vizörde.Büyük olasılık 4:3 croplayınca tv için nasıl olacak onu görm... |
Forumda Görüntü Yönetimi |
17 yıl önce |
|
Re: 4:3mü? 16:9 mu? Organize İşler hem 4:3 hem 16:9 telesine girdi mesela, çekerken 4:3 içersinden 16:9 ile çekildi, hem tv de hem sinemada sorun olmadı. |
Forumda Görüntü Yönetimi |
17 yıl önce |
|
Re: Fotoğraf Yarışması feci bir yarışma geçen senenin kazanını çok kafa karıştırıyor.Hisli fotoğraflar arıyorlar, Holga ile çekilmiş bi fotoğraf bile kazanabilir. |
Forumda Festival ve Yarışmalar |
17 yıl önce |
|
Re: HSBC Fotoğraf Yarışması Ne zaman olacak, 23-26'sı olursa ben de katılabilirim.15 milyar az para değil:) İnsan yeni bir hayat bile kurabiliyor bu kadar paraya, ama birbirimizi çekeceğimize bir model çekebiliriz veya başka şey... |
Forumda Fotoğrafçılık Üzerine |
17 yıl önce |
|
Re: Takip Ettiğiniz Diziler Elfen Lied vardı anime güzel. |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
Re: Ucuza Teknolojik Aletler Diğer netbooklara baktım içlerinden en güzelleri HP'nin gri modeli ile LG X110.Zaten bütün netbook özellikleri aynı birebir.Tasarım farklılıkları var sadece, markaya göre fiyat farkediyor. Vergi indir... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Çok Acil İş Arıyorum özelden gelirsen birkaç tane yere yönlendirebilirim. |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Web Tasarımcısı Aranıyor PHP ben yaparım diyince şeettim, yoksa anlamam gerisinden zaten:) |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Ucuza Teknolojik Aletler ttnet ayda 29.90'a 24 ay taksit ile lg x110 veriyor ttnet abonelerine.Galiba ben alıcam:)717 lira ediyor. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Toplaşma - 26 Nisan Taksim - (Mino'nun Doğum Günü) oo hadi bakalım hediye toplaşıp bi red alalım minoya:) |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: İnternet'ten Videolar Çok iyi ya:D |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Eskişehir Güzel olur bence de:) Sanat yuvası heh.Adalara bakan bi depo bulsak keşkem |
Forumda Ekip Arayışı |
17 yıl önce |
|
Re: Web Tasarımcısı Aranıyor Grafik tasarımını yapabilirim. |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: İş İlanları Sinema ile alakasını çözemedim ben 😕 |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Satılık Komple 35mm Dof Sinema Ekipmanı ! Set harikaymış, özellikle monitör çok iyi:) |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
17 yıl önce |