Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Okul Projesi: 21.yy deki yaşam tanıtılacak... Adobe'a yoğunlaş, bırak Edius cut-kurgu programı, dandik:D |
Forumda Adobe Premiere |
17 yıl önce |
|
Re: Sinematik görüntüye yakın efekt Alırız, Eylem Cooke'lerle doğdu da ondan öyle diyo:D |
Forumda Adobe Premiere |
17 yıl önce |
|
Re: Vista Yüklü Bilgisayara XP Kurmak Çekirdek yeniden yazılmış, ondan hız epey bi artış olduğunu söylüyorlar.Sanal makinede hızlıydı yani. |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
17 yıl önce |
|
Re: Sinematik görüntüye yakın efekt İşin sırrı ışıkta, kamerada, telesinede. |
Forumda Adobe Premiere |
17 yıl önce |
|
Re: Vista Yüklü Bilgisayara XP Kurmak Tam olarak hangi dosyalar var sende?Sıralasana eksik-gedik bişi ile kalmim. |
17 yıl önce |
|
Re: Vista Yüklü Bilgisayara XP Kurmak Bir sonraki formatta Mac OSX'e geçiyorum hayırlısı, çalışmazsa Vista 64bit'e yönelicem. |
17 yıl önce |
|
Re: Okul Projesi: 21.yy deki yaşam tanıtılacak... Unutma ki 21.yy'da hala çadırda yaşayan kabileler de olacaktır uçan kaçan arabalar, robotlara nazaran. |
Forumda Adobe Premiere |
17 yıl önce |
|
Re: Neden macintosh? iATKOS'u mu denedin? |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var ! Beğendim gibi, ilk yarı çok hart hurt hardcore gereksiz romantik-dram fln mı yoksa haşırtp.rno mu anlamadım.Feci zorlama bi film gibi geldi ama G. Tiryaki döktürmüş yine ayrı ondan izledim, o mekanlar... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Işık Atölyesi Plato'da sanırım görüntü üzerine sadece var, içersinde bol miktarda ışık gösterirler sanırım. |
Forumda Sinema'da Işık |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var ! İnternet kafe açılacak bağlantı 32mb yahu, telekomda bi yere sürülecek akıl olmadığından hizmeti nasıldır hiç bilinmez, 1.5km alana mı ne veriyorlardı böyle dandik altyapı ile anca fiber döşersiniz ta... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Alice Videoları Eylem yine forum üyelerini ayartmaya çalışıyo:D Alice, çukura düşen kız değil olm |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Acil Öneri.. Sadece 10 dakika.. Sitesi de benden:) |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: 4:3mü? 16:9 mu? He benim gördüğüm tek fark dikkat ettiğim, kadrajların ona göre ayarlanmış olduğu yani 4:3 tv seyircisi, yok efenime adamın kafasını yarım geniş açıyı dar açı görmesin diye sanırım. |
Forumda Görüntü Yönetimi |
17 yıl önce |
|
Re: Eskişehir Tüh ya, bizimkini mi denesek dicem de kapamışlar kapısını anahtarı da yok:)Ben 23ünde İstanbul'a gidiyom tatil diye, o zamana kadar boşum, evde 2 tane boşta ampul var getirirm:D |
Forumda Ekip Arayışı |
17 yıl önce |