Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var ! Bu ayki doğalgaz faturam; DÖNEMSEL TAHAKKUK 32,610.30.-TL Bi yanlışlık olsa gerek dimi |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Okul Projesi: 21.yy daki Yaşam Tanıtılacak Abow yakalandım:)Bıyıklar uğruna açık verdim hehe |
Forumda Adobe Premiere |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Kısa filmciler 13. dalgayla içeri alıncakmış:D |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: İlginç Bir Oyun Feci bi trafik ışığı kontrol oyunu 2 saat oynadım:D |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Quiknet Birkaç yıla kadar Telekom'un tekeli tamamen bitecek.Başta Superonline olmak üzere geliştirdikleri Wimax ile kendi sunucularından baz istasyonu kılıklı wifilerle kilometrelerce wifi yayın yapabilecekle... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Okul Projesi: 21.yy daki Yaşam Tanıtılacak Alırım bıyığını mike:D |
Forumda Adobe Premiere |
17 yıl önce |
|
Re: Quiknet Alabiliyorsan al Superonline'ın fiber altyapısı oldukça iyi diyorlar.Hiç olmassa telefon ile adsl kullanmak zorunda kalmazsın.Fiyatları da iyi zaten. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: CS3 mü CS4 mü 512MB Ram ile 150 layerlı efektler çalıştığımı bilirim, ha kasıyor muydu? Deli gibi, ama çalışıyordu sonucunda. |
Forumda Adobe Premiere |
17 yıl önce |
|
Re: Sinematik Görüntüye Yakın Efekt Kurşun adres sormaz kiYaktın beni en derindenDepremlerde yine yüreğimYangınlar çaresiz |
Forumda Adobe Premiere |
17 yıl önce |
|
Re: CANON HV Serisi Hakkında Her şey! Buyur; |
17 yıl önce | |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var ! Canlı yayında pikaçu saldırısı |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Okul Projesi: 21.yy deki yaşam tanıtılacak... Yazıda da belirttiğim gibi Photoshop kullanmayı bilen biri o programı da kullanır, daha nasıl pratik olabilir ki.Edius'un arayüzü tam bir karmaşa. |
Forumda Adobe Premiere |
17 yıl önce |
|
Re: CS3 mü CS4 mü Çalışır, kaç kişinin daha çalışır demesi gerekiyor anlamadım ki. |
Forumda Adobe Premiere |
17 yıl önce |
|
Re: Okul Projesi: 21.yy deki yaşam tanıtılacak... Haklısın, ama isterse 1ms'de çıktı alsın benim için program balon.Sektörde Edius, Avid kullanan arıyorlar.Avid belki bi derece, o da belki bi derece; uzun metrajda. Edius, Avid, Vegas benim gözümde sı... |
Forumda Adobe Premiere |
17 yıl önce |
|
Re: CS3 mü CS4 mü cs4 |
Forumda Adobe Premiere |
17 yıl önce |