Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Re: Ucuza Teknolojik Aletler

Vay be kampanyaya bak, ben epey okudum kimse bulamıyormuş zaten kampanya süresince, kapış kapış gitmiş alanlar 3er 5er alıyorlarmış sanki ödemeyecekleri gibi.30 lira olunca insanın alası geliyo tabi f...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Konu Dışı Sorular

Onlar fansız ama dimi

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: 5 KİŞİ ARANIYOR

Yazın olursa ben de katılırım.

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Emre Berkün - Git İşine - Müzik Video

Emre Berkün - Git İşine Yönetmen - G.Yönetmeni : Barış AkyüzYapım : MedyaFora Birkaç plandan oluşan bir derleme yapayim dedim kurgu aşamasındayken.Umarım gelecek haftaya kurgusu bitecek. Vimeo.com[vim...

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: 5 KİŞİ ARANIYOR

Şöyle bişi de düşünüyor düşük bütçeler 900 liraya ışık öğrenceğime 900 liraya ışık alır öğrenirim.Sanırım daha mantıklı geliyor, Plato'nun eğitim sonrası piyasada çalışma olanakları vardı sanırım tabi...

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: 5KİŞİ ARANIYOR

Duyurular tarafına taşınabilir bence, ancak öncelikle konuyu açıklığa kavuşturmak için detay yazsanız daha iyi.Onu bence anlatın. Fiyat nedir, günler nedir, özel bir kurs mu?Bunları açıklayın bence.

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: En uygun kamera için yardım

Haydi hayırlısı olsun.

Forumda Kamerayı Bulmak

17 yıl önce
Re: Canon 5D Mark II vs HV 30

HV serisi fabrika ayarlarıla gelince shutter problemi var HDV modda iken, sonra ayarlarını yapınca sorun yok, Resetleyip baktığınızda tekrar aynı sorunu göreceksiniz onun dışında problem yok.

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

17 yıl önce

Sabit planlarda tamam, ama aktüel çekimlerde fotoğraf makinesinin içinde bulunduğu çip görüntüyü tam işleyemediğinden üstten başlayarak alta doğru gecikme oluyor, yani bu da üstteki görüntü ile alttak...

17 yıl önce
Re: En uygun kamera için yardım

Forumu araştırın lütfen önce.

Forumda Kamerayı Bulmak

17 yıl önce
Re: İnternet'ten Videolar

Aynı zamanda muhasebede çalışıyo o arkadaş:D

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

5D ile anca klip çekersin, film çekilmez değil ama çok zor.Yaylanma sorunu var, pozlama sorunu var.Anca kliplik alet olur.

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var !

Güzel yarışmaymış:DYok email olarak geldi zaten basılı gelseydi epey komik olurdu.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var !

Borç 1 ay önce taşındığım eve kesilmiş yanlışlıkla 32 milyar olarak sora iptal edilmiş.:DTamamen soygun haha, müşteri hizmetleri de isteseniz böyle bir borç yapamazsınız 1 ayda zaten dedi güldü kapadı...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Sayfa 133 / 397