Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Ucuza Teknolojik Aletler Vay be kampanyaya bak, ben epey okudum kimse bulamıyormuş zaten kampanya süresince, kapış kapış gitmiş alanlar 3er 5er alıyorlarmış sanki ödemeyecekleri gibi.30 lira olunca insanın alası geliyo tabi f... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Konu Dışı Sorular Onlar fansız ama dimi |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: 5 KİŞİ ARANIYOR Yazın olursa ben de katılırım. |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Emre Berkün - Git İşine - Müzik Video Emre Berkün - Git İşine Yönetmen - G.Yönetmeni : Barış AkyüzYapım : MedyaFora Birkaç plandan oluşan bir derleme yapayim dedim kurgu aşamasındayken.Umarım gelecek haftaya kurgusu bitecek. Vimeo.com[vim... |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: 5 KİŞİ ARANIYOR Şöyle bişi de düşünüyor düşük bütçeler 900 liraya ışık öğrenceğime 900 liraya ışık alır öğrenirim.Sanırım daha mantıklı geliyor, Plato'nun eğitim sonrası piyasada çalışma olanakları vardı sanırım tabi... |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: 5KİŞİ ARANIYOR Duyurular tarafına taşınabilir bence, ancak öncelikle konuyu açıklığa kavuşturmak için detay yazsanız daha iyi.Onu bence anlatın. Fiyat nedir, günler nedir, özel bir kurs mu?Bunları açıklayın bence. |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: En uygun kamera için yardım Haydi hayırlısı olsun. |
Forumda Kamerayı Bulmak |
17 yıl önce |
|
Re: Canon 5D Mark II vs HV 30 HV serisi fabrika ayarlarıla gelince shutter problemi var HDV modda iken, sonra ayarlarını yapınca sorun yok, Resetleyip baktığınızda tekrar aynı sorunu göreceksiniz onun dışında problem yok. |
17 yıl önce | |
|
Re: Canon 5D Mark II vs HV 30 Sabit planlarda tamam, ama aktüel çekimlerde fotoğraf makinesinin içinde bulunduğu çip görüntüyü tam işleyemediğinden üstten başlayarak alta doğru gecikme oluyor, yani bu da üstteki görüntü ile alttak... |
17 yıl önce | |
|
Re: En uygun kamera için yardım Forumu araştırın lütfen önce. |
Forumda Kamerayı Bulmak |
17 yıl önce |
|
Re: İnternet'ten Videolar Aynı zamanda muhasebede çalışıyo o arkadaş:D |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Canon 5D Mark II vs HV 30 5D ile anca klip çekersin, film çekilmez değil ama çok zor.Yaylanma sorunu var, pozlama sorunu var.Anca kliplik alet olur. |
17 yıl önce | |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var ! Güzel yarışmaymış:DYok email olarak geldi zaten basılı gelseydi epey komik olurdu. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var ! Borç 1 ay önce taşındığım eve kesilmiş yanlışlıkla 32 milyar olarak sora iptal edilmiş.:DTamamen soygun haha, müşteri hizmetleri de isteseniz böyle bir borç yapamazsınız 1 ayda zaten dedi güldü kapadı... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |