Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
35mm adaptör arıyorum 35mm adaptör + lens 3 günlük olarak acil verebilecek arkadaş arıyorum.EF bayonet var ise lense gerek yok ama öbür türlü 50mm +geniş +dar açı lens tripod ile beraber arıyorum. iletişim içinbarisakyuz @... |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
17 yıl önce |
|
Re: Harddisk Kurtarma İçin Tavsiye Sata harddisklerde master slave fark etmemekte.Anakart sata girişleri önemli orada, renk ile belirtirler hatta.Farklı renkte sayıca az olan sata girişlerine optik sürücüleri takmak daha elverişli.Anak... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
17 yıl önce |
|
Re: Kısa film için destek/öneri talebi Yaparık, sen ihtiyacını söyle yeter ki. |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: 5 KİŞİ ARANIYOR İlla argo mu konuşalım |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Neden macintosh? Hmm iyimiş youtube'da rastladığım bi tutorialda. Vista veya xp yükledikten sonra cmd'den diskpart'ı açıp;diskpartselect disk 0select partition 1 (1:xp neredeyse yani)activeexitbootrec /RebuildBCDyesex... |
17 yıl önce |
|
Re: Neden macintosh? XP'yi D:'e fln direk mi kuruyorsun, yöntemi nasıl gidişat? |
17 yıl önce |
|
Re: Neden macintosh? Ya evet bu var bunu yükledim, ama sadece sistem türkçe oldu, klavye aynı kaldı.Yüklemede 3 tane Türk klavye vardı biri F'di.2 tane de QWERTY vardı belki de 2.si düzgünüydü. Creative ses kartı için xK ... |
17 yıl önce |
|
Re: Neden macintosh? Bugun sonunda kurdum.Turkce karakter destegi malesef yok.ondan boyle yazmak zorundayim.iATKOS ile denedim ama bootta takildi sonrasinda iDeneb ile tek deneme de sistemi kurdum ama onboard ses kartlari... |
17 yıl önce |
|
Re: 5 KİŞİ ARANIYOR Azimliymişsin. |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Kısa film için destek/öneri talebi Olayı bilmediğim için, belki olabilir, belki olamaz:) Kesin birşey diyemem. |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var ! Vista yalanmış anladım, 64bit daha da yalanmış.3 saat çileden sora anında acronis ile xpye döndüm. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Kısa film için destek/öneri talebi postta yardımcı olurum. |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: 5 KİŞİ ARANIYOR Kenan bey geçen günki klipte ışık bilginiz bizi büyüledi wörkşop açın sebeplenelim:) |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: uçan kamera Yok Vizontele'deki ufak bir helikopterdi. |
Forumda Görüntü Yönetimi |
17 yıl önce |
|
Re: klip projesi için kamera önerisi Bütçe varsa Red One olabilir, yoksa XDCam'ler veya daha da düşerek miniDV adaptörlü kameralar olabilir. |
Forumda Kamerayı Bulmak |
17 yıl önce |