Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Acil yardım ! Hangi kamera? !! Uzun uzun yazdım forumu ararsan Sony neden almayacağını görürsün, Panasonic HMC serisinden şaşma.Daha üstün görüntü performansı verir.FX1 şuanda çöp bir kamera, ona vereceğin paraya acırım ki kim bili... |
Forumda Kamerayı Bulmak |
17 yıl önce |
|
Re: Canon XL Serisi Kameralar İle İlgili Herşey Alette LCD ekran var sadece üzerine büyüten bir aparat gelerek vizör olarak kullanılıyor.Yeni Sony serisi de böyle yapmış, oldukça güzel, 2 kere lcd maliyeti çıkartmıyor.Sonuçta bu tür kameraların hep... |
17 yıl önce | |
|
Re: Herhangi Bir Konuda ve Sebeple Bıktıklarımız! Yeni eve taşındığımdan beri apartmanın önünde apaçilerin evde modifiye ettikleri şahinlerini bağırtmasından gına geldi.Polise ihbar etsem ne yapcaklar diye düşünüyorum, önleyemezlerde -_-Adam yarım sa... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Eskişehir Ali'ye telefonla ulaşırız artık, vizeleri vardı geçen hafta herhalde bitmiştir belki de bitmemiştir ondan giremiyordur. SentetixHepaMerve (Perşembe veya Cuma olursa gelcem dedi)Ali (ulaşcam)Meraklı (H... |
Forumda Ekip Arayışı |
17 yıl önce |
|
Re: Camcı-Adı Aşk Bu Eziyetin - Uzun Metraj Film-2 adet teaser Oyunculuklar fena durmasa da, çekimler çok özensiz.Ayrıca fragmanı da almayabilmiş değilim.Fragman demek arka arkaya görüntüler koymak demek değil ki. |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Acil yardım ! Hangi kamera? !! HPX biraz fazla gelir ama HMC serisi iyidir bence, benim tavsiyem Sony alma da ne alırsan al. |
17 yıl önce |
|
Re: Bana Bi Kamera lazım... Mediamarkt'e git düğün çekcem pipi çekcem de ucuzundan birşeyler verirler. |
17 yıl önce |
|
Re: Eskişehir Ben bu hafta her güne uygunum:)Zaten çarşamba perşembe okul yok, mesela perşembe veya cuma yapsak?Şimdiden katılımı görsek, kimler gelir.Sıkışıklık olmasın hem rahat rahat karar verin:D |
Forumda Ekip Arayışı |
17 yıl önce |
|
Re: A.B.D'den Turkiye'ye Pahada Agir Yukte Hafif Aletler 7D mi alsak ne:D |
Forumda Ekip Arayışı |
17 yıl önce |
|
Re: Eskişehir Hıı hangi merve bilmiyorum ama o merve ise onun kurgusunu yapcakmışız.:)Kusra bakmayın ya haftaya kesin veya 29 ekim fln tatil o zaman yapalım? |
Forumda Ekip Arayışı |
17 yıl önce |
|
Re: Acil yardım ! Hangi kamera? !! HMC151 |
17 yıl önce |
|
Re: Eskişehir hıı cumartesi zor ya gelmeye çalışırım ama söz vermim.Pazar olursa tadından yinmez:) |
Forumda Ekip Arayışı |
17 yıl önce |
|
Re: Canon 5D MKII Bu arada, 5D limitleri zorlamış. [vimeo][/vimeo] |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
17 yıl önce |
|
Re: Canon 7D Dvx102 B ile Oskar alan insanlar olduğunu düşünürsek neredeyse her kamerayla uzun çekilir diyorum ben. Yahu onu sormuyorum heralde hepsiyle çekilir ama bu sonuçta bir fotograf mekinesi kimi ekstra zor... |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
17 yıl önce |
|
Re: Oktan Bir Ask Hikayesi Ben ilgili vimeo linkine giydirmemi yaptım. |
Forumda Kısa Metraj |
17 yıl önce |