Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Ejder Kapanı of afişler çok kötü.. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Oktan Bir Ask Hikayesi Hiç inandırıcı değil.. |
Forumda Kısa Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Kataloglama yazılımı Picasa? |
Forumda Diğer Yazılımlar |
17 yıl önce |
|
Re: Kullanılabilecek Amatör Işık Kaynakları Okudum da yazana kadar unuttum demekkü |
Forumda Sinema'da Işık |
17 yıl önce |
|
Re: Avatar James Cameron yapıyorsa iyi yapıyordur.Kötü filmini görmedim.Beğenmemek göreceli olabilir ama beğenmeyenler asıl onlar biraz fazla uçuyor sanki. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Kullanılabilecek Amatör Işık Kaynakları Bilmem öyle demedin mi:) |
Forumda Sinema'da Işık |
17 yıl önce |
|
Re: Kullanılabilecek Amatör Işık Kaynakları Bunlar sonuçta dış mekan aydınlatma ürünleri, yani uzun süre açık kaldı patlar mı diye sorular çok saçma olur.Bunlar bina aydınlatmalarında gece boyunca aylarca açık kalır, hiçbiri de ha diyince patla... |
Forumda Sinema'da Işık |
17 yıl önce |
|
Re: kısa film çekerken sokakta çekmek için izin almak gerekirmi? Murat Efes'te çekim yapmıştı izin alarak.Baya da kolay hallettim diyordu...Ben de şaşırmıştım birkaç gün içersinde izni gelmişti diye hatırlıyorum.O daha ayrıntılı yazar.Bence büyütmeyin.Dosyanız sağl... |
17 yıl önce | |
|
Re: Kullanılabilecek Amatör Işık Kaynakları " onclick="window.open(this.href);return false;33 lira, bildiğiniz ışık ayağı Ufo ısıtıcı ayağından ayak olmaz alın bunu kullanın. |
Forumda Sinema'da Işık |
17 yıl önce |
|
Re: Kullanılabilecek Amatör Işık Kaynakları Üstüne biraz daha koy orjinal ışık ayağı al daha mantıklı.50 lira fln. |
Forumda Sinema'da Işık |
17 yıl önce |
|
Re: Güncel Doğubank Kamera Fiyatları Canon FD 24mm f/1.4 : 1000 $ şaka gibi:D |
17 yıl önce | |
|
Re: tripod yardım Baya çivili işte siyah lastık parçayı kaldırınca örümcek çıkıyo, çivili tripod oluyor.Kaygan yüzeylerde durması zor ama onlar içinde başlık var bulursan geçirip kullanabilirsin.Onun dışında geneli düz... |
Forumda Ticari Ürünler |
17 yıl önce |
|
Re: Oynadığınız Oyunlar Operation Flashpoint öyle bi sistem istiyorki sanırım tavsiye edilen sistem bi tane amerikan askeri. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: tripod yardım Onu çıkartabilirsin arazide zaten çivi ayakları var sabit duracaktır.Alacağın her profesyonel ayak böyle olacaktır. |
Forumda Ticari Ürünler |
17 yıl önce |
|
Re: tripod yardım Eee bu zaten normal üç ayak, neresi sorunlu anlamadım?Bunu böyle neden kullanamıyorsun ki |
Forumda Ticari Ürünler |
17 yıl önce |