Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Bana Bi Kamera lazım... 1. film çekmicek2. olur ya senden bile daha güzel çekebilir eğer çekerse.3. boşuna yorum yazmayın arkadaşlar, hele bi okuyun ondan sonra yazın yazacaksanız. |
Forumda Kamerayı Bulmak |
17 yıl önce |
|
Re: Takip Ettiğiniz Diziler Hadi ya aynı dizi:)Bende diyodum ula adları aynı araba da var ikisinin kapağında:Dİyi oldu bunu söylediğin İngilize başlim ben de bari.Amerikan olanı bence epey iyiydi, güzel sarmıştı.8 bölüm sanırım ... |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
Re: Bana Bi Kamera lazım... hanii hanii |
17 yıl önce |
|
Re: Takip Ettiğiniz Diziler Şu adama araba çarpıp 1973'e geldiği olan bi tane daha varmış altyazı ararken gördüm. |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
Re: Bana Bi Kamera lazım...
|
17 yıl önce |
|
Re: Takip Ettiğiniz Diziler Dün 3 bölüm Flash Forward izledim gece gece feci sardı, ona başladım.Diğerleri.1 Kadın 1 ErkekFringeHanımın ÇiftliğiLife on Mars (5. bölümden sora altyazı yapmamışlar-_-)Supernatural Lost, Entourage v... |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
Re: Bana Bi Kamera lazım... hahaha çok güldüm ya |
17 yıl önce |
|
Re: Bana Bi Kamera lazım... Hadi artık fazla uzadı bu başlık, arkadaşa güle güle diyip başlığı artık silelim bence. |
17 yıl önce |
|
Re: Bana Bi Kamera lazım... hah tam kıro ağzı işte, buldurtma kendini bana yok efenim adresini ver dövmeye gelicem, çıkışa gel..yazık yazık.Usta kamera 2 kere elini şaklatınca çektiklerini göstermeye başlıyor.Oldu ? |
17 yıl önce |
|
Re: Bana Bi Kamera lazım... Yok sen fazla durmican ondan dert etmiyorum |
17 yıl önce |
|
Re: Bana Bi Kamera lazım... Çok gücüme gitti... Nasıl hem de keşke benim de pipimi biri xdcam ile çekse. |
17 yıl önce |
|
Re: Canon XL Serisi Kameralar İle İlgili Herşey Tam tersi derken ?Anlamadım |
17 yıl önce | |
|
Re: Bana Bi Kamera lazım... Ahh ah böyle kırolar oldukça çerokeye de biner, başka neler neler de yapar... ah ah.. diyorum |
17 yıl önce |
|
Re: Eskişehir Ben mesaj çektim ama burdan da yazayim bugün 1 demiştik, cevap gelmedi kimseden:) |
Forumda Ekip Arayışı |
17 yıl önce |
|
Re: İzlenilesi Yerli Filmler Tersine Dünya |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |