Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Satılık 35 mm adaptör arıyorum " onclick="window.open(this.href);return false;Al canım benim:)Bunu alma gibisinden birşey diyorsam, demekki önceden yazmışım insanların önerimi ciddiye aldığında araştırıp yazdığım yazıya bakması ger... |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Pazar - Bir Ticaret Masalı9/10Baya sürükleyici. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Satılık 35 mm adaptör arıyorum 1.4 lensler o kadar pahalı değil, 2gr araştırma yaparken süper ingilizcemin "be" yi unutarak yazdığım dalga geçer sözden önceki 1.4 yazısını kopyalamadım herhalde.AF lensi aratıp koymuyormusun Eylem b... |
17 yıl önce |
|
Re: Satılık 35 mm adaptör arıyorum 300 lira Nikon 50mm 1.4 "you gonne kiddin me" |
17 yıl önce |
|
Re: A.B.D'den Turkiye'ye Pahada Agir Yukte Hafif Aletler Email attım:) |
Forumda Ekip Arayışı |
17 yıl önce |
|
Re: Hyper35 RED sensörü ile alakası bunun sensörü 2 tane dikey yerleştirip RED sensörü kadarmış deniyor.Galiba adamın yapmak istediği; Betacam'ın ergonomisi ve kolaylığı, 5D'nin kabiliyeti ve çekim gücü.Yani bir ... |
17 yıl önce | |
|
Re: Bana Bi Kamera lazım... Çıkın bi temiz hava alın yahu. |
Forumda Kamerayı Bulmak |
17 yıl önce |
|
Re: Eskişehir Geliyoruz |
Forumda Ekip Arayışı |
17 yıl önce |
|
Re: tripod yardım Türkiye'deki satıcılara bak markası olması gerekmez, genelde evrensel oluyor çünkü boyutlar.Uygun bir tane illa bulursun. |
Forumda Ticari Ürünler |
17 yıl önce |
|
Re: Canon HV40 capture nasıl yapılır? Firewire en sağlıklısı. |
Forumda Kurgu |
17 yıl önce |
|
Hyper35 HYPER35" onclick="window.open(this.href);return false; Tam anlayamasam da digital betacam'lerin önüne 5D MarkII takarak hem işlevsel hem de oldukça yüksek görüntü kapasitesine sahip olan kamera yapıyo... |
17 yıl önce | |
|
Re: Canon XL Serisi Kameralar İle İlgili Herşey Vizörün önünde LCD var XL serisinde üzerinde vizör onun önündeki kapakçığı açınca ufak LCD ekran görülebiliyor kapatıncada içersindeki optik ile vizöre daha büyük bir görüntü düşüyor. |
17 yıl önce | |
|
Re: Eskişehir 29 EkimPerşembeSaat: 15:00Yer: Sokak Kafe +red_thermite+Hepa |
Forumda Ekip Arayışı |
17 yıl önce |
|
Re: Acil yardım ! Hangi kamera? !! HMC serisinin üst modellerine bakabilirsin veya HPX |
17 yıl önce |
|
Re: Acil yardım ! Hangi kamera? !! Elinde kamera arabaların peşinden koşan biri için Sony tabi, sinematik görüntü istyorsan Panasonic. |
17 yıl önce |