Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Re: Sulubaya

Epey önce görmüştüm sanırım bunu TV'de.Bakalım nasıl olacak.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Windows 7

İşletim sistemi diyince durucan işte, Fiesta XP diye birşey indirmiştim, bi Türk yapmış içersinde gelen programlar, düzeltmeler SP3 fln..Ama işte insan kıllanıyor acaba bişi koydu mu içersine diye, so...

Forumda Diğer Yazılımlar

17 yıl önce

Süpermiş bu yahu:) ee ne farkı var peki normal sürümden bazen bu sürümler warez sitelerinde paylaşılıyor çünkü, bizim okulda varmış Vista, XP, Office flnda anasayfada kapakları var gideyim bikaç cd al...

Forumda Diğer Yazılımlar

17 yıl önce
Re: 7 Kocalı Hürmüz

Gülse Birsel çok cadaloz ya.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi.

Sanki listeye bakıp en pahalılarını koymuşsun, 12GB ram ne için kullanıcaksın çok merak ediyorum.

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

17 yıl önce

msdna için üniversitenin ilgili bölümünde mi okumak lazım mesela bil. mühendisliği.

Forumda Diğer Yazılımlar

17 yıl önce

Amerika'daki öğrencileri kapsıyor .edu mail adresi, orda yaşayan arkadaşınız varsa söyleyin sizin yerinize alsın.msdna olayını denicem şimdi.

Forumda Diğer Yazılımlar

17 yıl önce
Re: Eskişehir

Yarın 5-6 gibi yine Sokak Kafe iyi midir herkes için?

Forumda Ekip Arayışı

17 yıl önce

.edu uzantılı mail adreslerine 29$ Windows 7, öğrenci hesabı.

Forumda Diğer Yazılımlar

17 yıl önce
Re: Video Aktivizm Atölyesi başlıyor - Ücretsiz !

Bedava kurs yok diye ağlamayın, sızlanmayın.Yer dolmadan gidin kaydolun anacım.

Forumda Duyurular

17 yıl önce

Bende de o kart var, 5+1 sorunsuz veriyor CCMS miydi o özellikle veya Logitech Matrix ile, ama matrix sanki basları alıyo tizz veriyo sadece, Vista 64bitte sadece kontrol paneli ve driverlar çalışıyo ...

Forumda Diğer Yazılımlar

17 yıl önce

Creative ses kartı sürücüleri var mı Sickman biliyor musun?Vista için bile doğru düzgün desteği yok da ondan soruyorum.

Forumda Diğer Yazılımlar

17 yıl önce

Bence virüs olayı popülariteye bağlı; Mac kullanılsaydı dünya çapında %90 olarak mesela Mac için virüs kaynardı.

Forumda Diğer Yazılımlar

17 yıl önce
Re: Satılık 35 mm adaptör arıyorum

He biraz uğraştırıcı oluyo sadece, ne bilim bu başlık için demiyorum tabiki ama insan araştırmadan başlık açıp özensiz soru sorarken, özenip uğraşıp 40 defa yazdığın şeyi tekrardan arayıp bulmak çıkar...

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

17 yıl önce
Re: Ankara'da ekip arayışı

Eskişehir'e bekleriz;)

Forumda Senaryo ve Hikaye

17 yıl önce
Sayfa 117 / 397