Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Oynadığınız Oyunlar ehü. Modern Warfare 2 oynuyorum desem:DSenaryo bitti coop kasıyorum şuanda. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Ay'da Su Bulundu We're all f**ked up:) |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: KONKORTİ Mantık ötesi olduğuna hem fikiriz, yoldan geçen kara koyunu soradan mı ekledin çok başarılı. |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Satılık Şaryo Örnek görüntü koysaydınız keşke. |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
17 yıl önce |
|
Re: Hangi kamera acil yardım Arabaların da özellikleri hemen hemen aynı ama kaliteleri baya farklı mesela. |
Forumda Kamerayı Bulmak |
17 yıl önce |
|
Re: Hareketli-kumandalı,pan tilt tripod kafası Tamam güzel yapmışlar zaten ben kötü mü dedim?Üçgen yazamayan zihniyet nedir onu diyorum. Üçken nedir yahu.İnsan biraz özenir, zaten Jimmy Jib Sanayi yazan birinden başka birşey beklememek lazım. |
Forumda Ticari Ürünler |
17 yıl önce |
|
Re: Kendi imalatım jimmy jib Visa, Master, American Express herşey geçerli.120 dolarlık cihaz, 120 dolar + kargo bedeline gelir. |
Forumda DIY - Kendin Yap |
17 yıl önce |
|
Re: Hareketli-kumandalı,pan tilt tripod kafası üçken gövdeALEMİNYUMkumanda siztemijoistik Jimiy JibJimy JibJmiy Jib Her Jimmy Jib bir öncekinden yazışı kesinlikle farklı:DTürkçe öğrenin yahu önce!Slogan da süperSONUÇTA HER JİMMY JİB JİMMY JİB DİR ... |
Forumda Ticari Ürünler |
17 yıl önce |
|
Re: Hangi kamera acil yardım Youtube'un kabul edilen bit değeri ona müsait değil, o zaman uydu yayınını yapardı rahatlıkla.Sanyo'da iyidir.İçersinde sana en uygun olanını seç. |
17 yıl önce |
|
Re: Dinlediğiniz Müzikler Flyleaf dinliyorum bu ara. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Hangi kamera acil yardım Youtube'dan test izlemek sakıncalı, sonuçta 24mbps bile olsa kamera Youtube bunu veremiyor, ondan ham görüntüleri izlemekte fayda var.Vimeo.com'a bakabilirsin.Kayıt büyüklüğü aynı sadece bit oranları ... |
17 yıl önce |
|
Re: İlk Hareketli Video Klip Çalışmam--Uçurum-- Şarkı güzelmiş, senin mi:)Kesmeler iyi, klip formatı şarkıya oturmuş.İlk denemen olarak değerlendirerek kesinlikle bu işin peşini bırakma derim, devam et denemeye.Tv kalitesine ulaşmışsın zaten, tek g... |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Ucuza Teknolojik Aletler bin liraya 450D he-_-Ben de 40D'yi bin liraya satmay düşünüyordum, demekki biraz daha yükselticem fiyatı, iyi oldu gördüğüm. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Hangi kamera acil yardım Bence JVC |
17 yıl önce |
|
Re: Mezuniyet Harika bir film hakkını yemeyin:D |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |