Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Canon 5D MKII He mantıklı, ben de diyorum video özelliğinin yanına onu da mı koydular:D |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
17 yıl önce |
|
Re: Emo nedir? Kimlere emo denir? Neden emo olmamalıyız? bu baya oyun karakteri olmuş.Ama sanırım bunlar Scene Girl diye geçiyor. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Canon 5D MKII Zaten Nikon çıkmadan altedilmişti, 20.000 shutterlı makine varmı?:S |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
17 yıl önce |
|
Re: Senaryo mu Arıyorsun? Ben Ahmet'e demiştim ağır girişmişsin diye. |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
17 yıl önce |
|
Re: Senaryo mu Arıyorsun? Gogoya nasıl:D |
17 yıl önce |
|
Re: Hemgin Çelik Elveda Video Klip Evet, pek iyi olmamış. |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Senaryo mu Arıyorsun? Biraz ağır girişmisin:) |
17 yıl önce |
|
Re: Satılık Canon Hv 30 (pal) 1400 tl çok az kullanıldı. Erkayalar garantisi varsa direk oraya götürün zaten bir sorunda, Teknosa'da aynısını yapıyor gerçi.Hiçbir teknoloji mağazası yetkili teknik servis değildir unutmayın, sinir harbi yaşamayın direk tekni... |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
17 yıl önce |
|
Re: Kullanılabilecek Amatör Işık Kaynakları Ay da iyi, güneşin ışığını yansıtıyor, iyi bir reflektör olabilir:D (ehü dayanamadm) |
Forumda Sinema'da Işık |
17 yıl önce |
|
Re: Ev Sahibim (yakında) Valla bayrama kadar yapın buluşma ben de geleyim:) |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Ev O değilde, afişteki hatalar nedir yahu, adam elinin tersi ile silah tutması, brush hataları... of of kim yaptı ise ıslak odunla dövmek gerekli sanırım. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Oynadığınız Oyunlar Biz harıl harıl deniyoruz, ama şuan çalışır mı mp yok, coop çalışmakta.Mp olarak geçen crack eğer ismi, iw4mpcrk ise coop. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: sehabe video klip Klip güzel, şarkıda içersinde güzel ama keşke dedim.. keşke şu sondaki yürüyüş planını kullansaydın ana planların içersinde. |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Oynadığınız Oyunlar Coop kırıldı şuan oynuyoruz Hamachi'den yakında MP kırılır yoksa bayılcam alıcam 12 taksit ayda 7 lira |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Oynadığınız Oyunlar Ben sardım bi günde bitti, şimdi boş boş oturuyo insan oyun beğenmiyor. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |