Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Sinemada izlediğiniz ilk film 6 yaşlarında Jurassic Park'a gitmiştim, tramvatik etki yaratmıştı 0_o |
17 yıl önce | |
|
Re: Ev Sahibim (yakında) Kamera önü filtreleri farklı, onlar kamera için bunlar ışık için, kamera için de artık akrilik ve cam diye ayrılıyor zaten, akrilikler çok daha kaliteli oluyor mesela. |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Ev Sahibim (yakında) Kanıyla canıyla mavi filtre, niye mavi aydıngere taktın:) |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Satılık Handy 35 v3 ve Canon Lensler Hayırlı satışlar. |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
17 yıl önce |
|
Re: ikiyüzlüra dafont gir orda ne yazmak istediğini kutucuğa yaz sana o şekil sunsun. |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Ev Sahibim (yakında) MAVİ filtre mavi filtre MaVi FiLtReHer şekilde yazdım, umarım anlatabilmişimdir. |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: ikiyüzlüra dafont.com güzel fontlar var ihtiyaca uygun kesin bulursun, ama sondaki font filmi bilmesem de film ile hiç alakalı bir font değil, klasik nasıl herkes papirüs vs.. kullanır.İlk akla gelen fontlardan.... |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Forumdaki Twitter Kullanıcıları ... çok gereksiz bir uğraş, hele şimdi iphone'dan fln yazıp haritada fln konumlarını gösteriyorlar iyice görgüsüzlük bence. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: yeşil perde + kamera ve ses sorunu HD daha mantıklı, ışıklandırma önemli yeşil perde de.Mümkünse soğuk ışık (kino) kullanabilirsin.Öncelik olarka perdeyi aydınlatmalı ver heryerini aynı tonda yapmalısın, sonrasında oyuncuyu perdeye ışı... |
Forumda Ticari Ürünler |
17 yıl önce |
|
Re: Ev Sahibim (yakında) Nı ıh beni seven bu türkçemle sevsin:) |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Ev Sahibim (yakında) Büyük olasılıkla açısından siyah duruyordur, mavi filtre olacak daylight için yani dışardan gelen güneşin kelviniyle eşitlemek için, dışardan sarı renkte ışık geliyorsa içerde mavi renkte ışık vermesi... |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Andrew Kramer'in Bilgisayarı After Effects'in son çıktı renderları kayıpsız olduğu için sistemde izlerken takılması normaldir. |
Forumda After Effects |
17 yıl önce |
|
Re: Canon 5D MKII Açıkcası Canon sadece fotoğraf makinesi yapmıyor, her yaptığı alanda uzman olabilecek nitelikle(Scanner, Printer, Video kamera, lens vs..).Aynı şeyi Nikon için de söyleyebiliriz medikal ve savunma sek... |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
17 yıl önce |
|
Re: Canon 5D MKII Tabi şimdi onu dert etmeyene her yol Roma zaten, bizim için önce fiyat performans sonrasında diğer şeyler geliyor, Nikon'un lens kalites Canon lenslere göre daha iyi ama bu sadece giriş ve orta lens k... |
17 yıl önce |
|
Re: Canon 5D MKII Alemin Xbox'ı Canon bence öyle düşünürsek, her kesime hitap ediyor çok parası olan zaten Nikon gidip alıyor, hoş benim çok param olsa gider 1D alırım o ayrı, ondan ben pek inanmıyorum profesyonelim, i... |
17 yıl önce |