Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Re: Windows 7

He benden de yedi, bi msn için 2 tane bar açan bi taskbar, sonradan Vista modunda çalıştırınca saatin orda çıktı iyi ki.Bir de C: yani adı Yerel Disk olan Sistem diskinin adını değiştirmek istiyorum, ...

Forumda Diğer Yazılımlar

17 yıl önce
Re: Windows 7

Ben de dün kurdum, bakalım ne gibi sorunlar olacak.Taskbar olayını hiç sevmedim ama Vista'dan az ram harcıyor diye geçtim.Bugün bütün programları kurup deneyeceğim bakalım.

Forumda Diğer Yazılımlar

17 yıl önce
Re: İlgililere Fırsatlar

500 TL'ye HV20 - Ben anlam veremedim, merak eden varsa buyursun arasın...Sadece HDV VTR olarak kullanmak için bile alınır(gerçekse...) Çalıntıdır.

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: Satilik Glidecam HD2000 (Steadycam)

Firar arıyordu, fiyatı da makul bence kaçırma.

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

17 yıl önce
Re: yeşil perde + kamera ve ses sorunu

Yok ya 7D nerde bende, Firar çeksin:)Onu indirip kullandım ya nasıl duracak çok merak ettim, Volume Light denemek istiyordum aslında ama beceremiyorum bir türlü, saçların içersinden ışık çıkartmak fln...

Forumda Ticari Ürünler

17 yıl önce

Deneme[vimeo][/vimeo]

Forumda Ticari Ürünler

17 yıl önce

PictureStyle ile yapılıyor sanırım Gamma ayarları 7D'de.

Forumda Ticari Ürünler

17 yıl önce

Flat ne demek çözemedim?Tek tıklama keyleme yapabiliyor, üstünde oynamak gerekmiyor fazla:) Bir tane örnek çalışma yaptım.Birazdan yüklecem.Ben çok başarılı buldum açıkcası.

Forumda Ticari Ürünler

17 yıl önce
Re: Satılık site: SAYISALMEDYA.COM

Oho.. Tamam "avukatı mısın" muhabbeti ile klasik türk savunma tekniği ile paralize oldum.Sen nasıl benim konuşmalarımdan rahatsız oluyorsun ben de insanlarla böyle konuşmandan rahatsız oluyorum.

17 yıl önce

Belki bu iş görür, Canon 7D ile çekilmiş. Eylem sen de merak ediyordun sanırım keylemeyi veya başkası merak ediyordu." onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);re...

Forumda Ticari Ürünler

17 yıl önce

Benim komik duruma düştüğüm yok, ben sana "Eylem'in parasını ver mi dedim?" veya Eylem parasını alamıyor arkadaşlar taşlayalıp, siteye girip çemkirelim dağıtalım siteyi fln mı yazdım?"Höt zöt" mesaj a...

17 yıl önce
Re: premiere cs4 64 bit

Tabi ki ben başlık Premiere 64bit diyince şeettim, 64bit işletim sistemlerinde 32bit yazılımlar rahatça çalışır, önemli olan kurmayı bilmek [:)]

Forumda Adobe Premiere

17 yıl önce

Oho, biraz çirkinleşmeye biraz da Beyaz Sayfa filminin sayfasındaki atışmalara dönmüş burası.İçerik ekleme de Youtube gibi portallar kullanıcı sözleşmesi ile kabul edilip ekleniyor ve böylece kullanıc...

17 yıl önce
Re: premiere cs4 64 bit

Premiere'ın 64bit' i malesef yok CS5 ile gelecek.

Forumda Adobe Premiere

17 yıl önce
Re: SONY DSR 250

Hayır

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

17 yıl önce
Sayfa 113 / 397