Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Windows 7 He benden de yedi, bi msn için 2 tane bar açan bi taskbar, sonradan Vista modunda çalıştırınca saatin orda çıktı iyi ki.Bir de C: yani adı Yerel Disk olan Sistem diskinin adını değiştirmek istiyorum, ... |
Forumda Diğer Yazılımlar |
17 yıl önce |
|
Re: Windows 7 Ben de dün kurdum, bakalım ne gibi sorunlar olacak.Taskbar olayını hiç sevmedim ama Vista'dan az ram harcıyor diye geçtim.Bugün bütün programları kurup deneyeceğim bakalım. |
Forumda Diğer Yazılımlar |
17 yıl önce |
|
Re: İlgililere Fırsatlar 500 TL'ye HV20 - Ben anlam veremedim, merak eden varsa buyursun arasın...Sadece HDV VTR olarak kullanmak için bile alınır(gerçekse...) Çalıntıdır. |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Satilik Glidecam HD2000 (Steadycam) Firar arıyordu, fiyatı da makul bence kaçırma. |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
17 yıl önce |
|
Re: yeşil perde + kamera ve ses sorunu Yok ya 7D nerde bende, Firar çeksin:)Onu indirip kullandım ya nasıl duracak çok merak ettim, Volume Light denemek istiyordum aslında ama beceremiyorum bir türlü, saçların içersinden ışık çıkartmak fln... |
Forumda Ticari Ürünler |
17 yıl önce |
|
Re: yeşil perde + kamera ve ses sorunu Deneme[vimeo][/vimeo] |
Forumda Ticari Ürünler |
17 yıl önce |
|
Re: yeşil perde + kamera ve ses sorunu PictureStyle ile yapılıyor sanırım Gamma ayarları 7D'de. |
Forumda Ticari Ürünler |
17 yıl önce |
|
Re: yeşil perde + kamera ve ses sorunu Flat ne demek çözemedim?Tek tıklama keyleme yapabiliyor, üstünde oynamak gerekmiyor fazla:) Bir tane örnek çalışma yaptım.Birazdan yüklecem.Ben çok başarılı buldum açıkcası. |
Forumda Ticari Ürünler |
17 yıl önce |
|
Re: Satılık site: SAYISALMEDYA.COM Oho.. Tamam "avukatı mısın" muhabbeti ile klasik türk savunma tekniği ile paralize oldum.Sen nasıl benim konuşmalarımdan rahatsız oluyorsun ben de insanlarla böyle konuşmandan rahatsız oluyorum. |
17 yıl önce |
|
Re: yeşil perde + kamera ve ses sorunu Belki bu iş görür, Canon 7D ile çekilmiş. Eylem sen de merak ediyordun sanırım keylemeyi veya başkası merak ediyordu." onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);re... |
Forumda Ticari Ürünler |
17 yıl önce |
|
Re: Satılık site: SAYISALMEDYA.COM Benim komik duruma düştüğüm yok, ben sana "Eylem'in parasını ver mi dedim?" veya Eylem parasını alamıyor arkadaşlar taşlayalıp, siteye girip çemkirelim dağıtalım siteyi fln mı yazdım?"Höt zöt" mesaj a... |
17 yıl önce |
|
Re: premiere cs4 64 bit Tabi ki ben başlık Premiere 64bit diyince şeettim, 64bit işletim sistemlerinde 32bit yazılımlar rahatça çalışır, önemli olan kurmayı bilmek [:)] |
Forumda Adobe Premiere |
17 yıl önce |
|
Re: Satılık site: SAYISALMEDYA.COM Oho, biraz çirkinleşmeye biraz da Beyaz Sayfa filminin sayfasındaki atışmalara dönmüş burası.İçerik ekleme de Youtube gibi portallar kullanıcı sözleşmesi ile kabul edilip ekleniyor ve böylece kullanıc... |
17 yıl önce |
|
Re: premiere cs4 64 bit Premiere'ın 64bit' i malesef yok CS5 ile gelecek. |
Forumda Adobe Premiere |
17 yıl önce |
|
Re: SONY DSR 250 Hayır |
17 yıl önce |