Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Re: En Son İzlediğiniz Film

Pandorum7/10 Genel klişeler dışında zaman kavramını kafa yormadan çatak diye anlatan film.3 yıl geçmiş 5 yıl geçmiş yok -Spoiler- bi milenyum geçmiş maşallah.

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Satilik Profesyonel Ses Kayit Cihazi - Marantz PMD 660

İyi satışlar, ürün sesçiler için güzele benziyor. Harici kayıt için ideal.

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

16 yıl önce
Re: İş İlanları

Ben olayı anlamadım Türkiye ile alakası nedir?

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Re: SONY DCR SX30ES

Anı ve tatil videoları için yeterli bir kamera.

Forumda Tüketici Sınıfı Kameralar

16 yıl önce
Re: Filmi Piyasaya Sürmek

O zaman Kültür Bakanlığı ile görüşüceksin, belki Milli Eğitim de yardımcı olur bu konuda.

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: panasonic hmc 151 e ve 7d karşılaştırması

Aktüel görüntüde Panasonic'in farkı broadcast yayıncılık tarzı işlerde, kısa filmlerde açık ara önde, ancak 7D stabilite ürünleri ile rakip olabilir.Onun dışında görüntü kalitesi olarak 7D 3-5 gömlek ...

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

16 yıl önce
Re: Avatar

Filmden az önce geldim, ne benim anlatıcaklarım ve yücelticeklerim nede sizin anlayacaklarınız..İzleyin, İzlettirin.Animasyon kalitesi sahte olmayacak kadar gerçek..Avatar Premiere:" onclick="window.o...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: 21 Aralık pazartesi yeni filme başlıyorum

Nıyy Nıyy nıy

Forumda Genel Çekim Sorunları

17 yıl önce

Arkadaş ya kendi çabası ile dalga geçiyor ya da ciddi bir yardıma ihtiyacı var.

17 yıl önce

Ne gibi sorularımız olacak onu anlamadım bu 1.Filme başlıyorum deyip film ile ilgili hiçbirşey yok bu 2.Türkçe'yi düzgün kullanmayı öğrenin bu 3.

17 yıl önce
Re: Monitör Seçimi

Bence şuanda en iyi panelleri Samsung üretmekte, en kötüleri ise başta LG.Eylem'in dediği gibi renk ve siyah dengesinde oranlar çok önemli, aynı zamanda büyük monitörlerde pek bulunmayan milisaniye de...

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

17 yıl önce
Re: Samsung Kamera İçin Tavsiye

Samsung candır ya, LCD TV, telefon diyince Samsung derim..Evde genelde herşey Samsung zaten; elektrik süpürgesi, mikrodalga, monitor, netbook, telefon:D gidiyo daha

Forumda Tüketici Sınıfı Kameralar

17 yıl önce
Re: ntsc formatı

TV'in NTSC destekli ise izlersin problem olmaz(yeni plazma ve lcd tv'ler bildiğim kadarıyla NTSC de destekli.), onun dışında internetten paylaşmakta da sıkıntı çekmezsin.Projeni NTSC açarsan Premiere'...

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

17 yıl önce
Re: Film hataları başlığı....

Bilmem, son çıkan bütün ışıkları kapatıp çıksın yoktur herhalde, gökdelen çünkü aydınlık, belirleyici olmalı belki.Uçak fln çarpar mazallah.Belkim de sadece güvenlik görevlisi var diyodu.. O da Tyler'...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Canon 7D

Su, toz ve darbeye karşı dayanıklı gövdeleri var 40D serisinden itibaren bu klasmandaki aletlerinin.Televidyon ekmek tanıtsa izlemem-_-5D'nin FF olması ciddi sorun, görüntü bozulması ve aşırı alan der...

Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar

17 yıl önce
Sayfa 112 / 397