Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Eskişehir Geçen cuma kurgusuna başladık bu hafta içersinde bitmesini düşünüyoruz:) Sonrasında bir gösterim yaparız herhalde ufak çapta:) |
Forumda Ekip Arayışı |
16 yıl önce |
|
Re: Sorulara cevap geliyor. Hv30 la premiere'de en kaliteli export ayarları nasıldır.Bir türlü tuturamadım.Gözle gürlür kalite kaybı var ama 4dk lik video 900 mb oluyor.Birde exportları dv olarak yapıyor normal mi? Dv çıktı norm... |
Forumda Adobe Premiere |
16 yıl önce |
|
Re: Sorulara Cevap Geliyor. Cs4 ile en sağlıklı dvd çıktısı nasıl alabilir ve yazdırabilirim?Yoksa avi formatından export alıp başka converterlara mı yönelmeliyim?Teşekkürler.. Yaptığın projeni Export to Encore seçeneği ile Enco... |
Forumda Adobe Premiere |
16 yıl önce |
|
Re: PİT10 video klip Çok fazla renk seçeneği kullanmışsın, birinde naturel tonlar, öbüründe siyah beyaz birinde farklı yeşiller kırmızılar.Bunun dışında klip güzel.Merdiven sahnelerindeki atmosferi çok beğendim, ufak doll... |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Fragmanlar Recep İvedik ve sinemanın kendi içinde evrimi.Serisini izleyince gelişmeyi görecez. |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: DVD Rip- Kopyalama Programı DVD Shrink, bedava ve hızlı. |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: 21 Aralık pazartesi yeni filme başlıyorum Valla ne diyelim biz de çok eylendik. |
Forumda Genel Çekim Sorunları |
16 yıl önce |
|
Re: 21 Aralık pazartesi yeni filme başlıyorum Haha Eyüp yakalamış, Müdürden kaçın yok. |
16 yıl önce |
|
Re: 21 Aralık pazartesi yeni filme başlıyorum Sinirlenme crespo:)Haha 22si oldu bugün valla çok pis meraktayım:D |
16 yıl önce |
|
Re: Ada - İlk Türk zombi filmi Uykusuzum, agresifim.Benim demek istediğim o değil, sonuçta amatör çekim bu film, uzun metrajın belli bi klasmanına giriyor olabilir bu şekilde ama bence film demek abes olur.Benim dediğim fragmanda b... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Avatar Filmde altyazılar bence orjinal halde yapılmış.Çünkü bir çok sahnede altyazılar sahnenin 3d halini takip edebileceğin yerde çıkıp bazen ise ekranda hareket ediyordu, genel yazılar sarı yerli dilleri i... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Ada - İlk Türk zombi filmi Yok kısa yada uzun yazmamla alakalı demedim zaten, yani ben film hakkında fragmandan öte birşey olmayacak kesinliğini gördüğüm için film hakkında fikrimi sundum, nası bazı filmler fragmanda yapımı be... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Ada - İlk Türk zombi filmi O 2 espriyi ben de çok sevdim :). Hepa'yı sallamamaya da alışırsın foxburr :). Ben de seni sallamıyorum dude -_- Sora konuşma 2 satır eleştiri yapıyorsun diye,İyi o halde;"Boktan film olmuş, fragmanda... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Ada - İlk Türk zombi filmi Gerçek kamera muhabbeti Romero'da olabilir ama bu tamamen biz sinema bilmiyoruz, evet görüntü de düzenleyemiyoruz.Yapsak da elimize yüzümüze bulaştırıcaz bari amatör çekim yapalım zaten amatör çekim y... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: İş İlanları İçimizdeki kimi Emmy ödüllü prodüksiyona alırlar ki:D |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |