Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: BABAM İÇİN kafa atmak fln yok ama senaryoda |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
16 yıl önce |
|
Re: BABAM İÇİN haha |
16 yıl önce |
|
Re: Caprica HOBA!Battlestar Galactica'nın bikaç filmi daha çıkmıştı mini dizi şeklinde, bekliyordumda bu evreni bitirmeyeceklerini.İyi de oldu güzel de oldu, herkesin bi popisi vardır. |
Forumda TV Yapımları |
16 yıl önce |
|
Re: BABAM İÇİN Ah be gözden kaçmış, buradaki herkesin öyle torpili varki hala içimizden birileri filmini çekmek için arabasını satıyor, başka bi arkadaşımız filmini maddi yetersizliklerden dolayı çekemiyor ve vb.. T... |
16 yıl önce |
|
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler Tabi orası kesin, ama kim uğraşıp bu kadar senaryo fln yazar:D IP'lere bakmak lazım yine. |
Forumda Film Fabrikasi.com |
16 yıl önce |
|
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler Nasıl bi özgüven varsa, beğenmedik diye fırçaladı bizi.Nasıl beğenmezsiniz, okuyanlar hüngür hüngür ağlamış vs. Beğensek kesin göklere çıkardı. |
Forumda Film Fabrikasi.com |
16 yıl önce |
|
Re: 21 Aralık pazartesi yeni filme başlıyorum Bence Göko kalsın:D |
Forumda Genel Çekim Sorunları |
16 yıl önce |
|
Re: BABAM İÇİN Nane nane |
16 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Kendi hayırlarına yapmadıkları birşey görmedim şu 7-8 senede.En büyük örnek; kuş gribi> Unakıtan pastorize yumurta sanayi> Yumurtanın vergisinin 18%'den 8%'e kayması< buna rağmen Unakıtan yum... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Kesin Tayyip'in oğlu şarap fabrikası almıştır. |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: SONY DCR SX30ES Fırat'a ben katılıyorumi, filmini çekeceğin zaman forumdan yardım bile isteyebilirsin.Burada çoğu kişide isteklerini karşılayabilecek şeyler mevcut.İmece ile ilk filmini çıkartabilirsin -eğer ilk film... |
Forumda Tüketici Sınıfı Kameralar |
16 yıl önce |
|
Re: 21 Aralık pazartesi yeni filme başlıyorum İkinizde baydınız ha.. |
Forumda Genel Çekim Sorunları |
16 yıl önce |
|
Re: Havai fişek Ağaçları masklayıp üstüne brightness atabilirsin, uzun süre keylemeyeceğin ve anlık parlama yapacağı için sırıtmaz.Videocopilot'da patlamalarda mekanlara uyguluyordu bu tekniği, denemek lazım. |
Forumda Görsel Efekt ve 3D |
16 yıl önce |
|
Re: Alice Videoları Kontrast canavarı Ali:D |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Eskişehir Tekrar hoşgeldin 🙂 |
Forumda Ekip Arayışı |
16 yıl önce |