Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Mercury Playback Engine Bravo! 2 kat hız var resmen Quad Exteme işlemciye göre.Quadro alamasakta, yüksek Cuda paralel yolu olan bi ekran kartı çok fark yaratacak, Red bile kurgulayabileceğiz.:) |
Forumda Adobe Premiere |
16 yıl önce |
|
Re: after effects renk düzenleme ve compositing Güzel olmuş, tebrikler. |
Forumda After Effects |
16 yıl önce |
|
Re: Türkiye'de Klip Yönetmenliği Bu adamdan tiksinliğim kadar başka kimseden tiksinmiyorum.Klip yönetmeni olmuş şimdide pala bıyık. |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Avatar'da Adobe imzası... Pluginlerle oluyor, Black Magic gibi kartlarla preview alınabiliyor ekranlara. |
Forumda Görsel Efekt ve 3D |
16 yıl önce |
|
Re: Kısa Filmler Unspoken muazzemmış görsel olarak. |
Forumda Kısa Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Kadir Köymen'den ücretsiz film atölyesi!! Wow büyük hizmet yine, katılacaklar yaşadı:)Çıkacak filmleri de merak ediyorum. |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: BABAM İÇİN 2 / SON PİŞMANLIK Bence de Yeter Artık |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
16 yıl önce |
|
Re: Avatar Haberturk'de de Avatarlar Kuran'dan mı geldi diye birşey dönüyordu bi programda. |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: BABAM İÇİN 2 / SON PİŞMANLIK gözleri yaşlı analar nineler dedeler 🙁kardeş kardeşe kıymasın 🙁 |
16 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var my name is boxyy:D |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Premiere Pro Startup Error Evet orda da hatayı veriyormuş, bende After Effects'de bugün hatayı aldım, renderı tamamladım, sonra kapattım hatayı.Kaldığı yerden devam etti.Adobe'u anlamak imkansız:) |
Forumda Adobe Premiere |
16 yıl önce |
|
Re: BABAM İÇİN 2 / SON PİŞMANLIK Muazzam bir sinematografi ile harika bir film çıkacağına eminim.Aladdin babanın çifliyinde öküzleri var. möö... möö...Geyler, lesbiyenler, ohh travestiler.. valla süper ortam billa süper senaryo bir H... |
16 yıl önce |
|
Re: Sorulara Cevap Geliyor. Yok Premiere'in açılış logosu gelince orada hemen bu uyarı çıkıyor, yani programı hiçbir türlü açamıyorum.Ahmet süpersin valla, ruslar işi biliyor:)Şuan CS4'ü tekrardan yükledim, dedikleri gibi silinm... |
Forumda Adobe Premiere |
16 yıl önce |
|
Premiere Pro Startup Error Premiere'de birkaç gündür şu hatayı alıyorum açmaya çalışırken, hata sonrasında program açılmıyor. Premiere Pro Startup ErrorAdobe Premiere Pro was unable to communicate with the "ImporterProcessServe... |
Forumda Adobe Premiere |
16 yıl önce |
|
Re: Sin City Efekti Mavi bir kravat almalısın:)" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; |
Forumda Görsel Efekt ve 3D |
16 yıl önce |