Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Re: En Son İzlediğiniz Film

Bangkok Dangerous2/10 Cage'e yakışmayan bir iş olmuş.

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: ANKET --- Lütfen cevaplayın

Açıkcası gençlik komedi filmi çekilmesini de istemem, sinemaya gelse de gitmem.

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Re: Alınık DOF Adaptör (Casio EX-F1 için)

35mm adaptörü stepringlerle takmayı deneyebilirsin.

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

16 yıl önce
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi.

Türkiye'den Mac almak kekoluk geliyor bana, aynı şeyi sana 2 katına satıyorlar bir de utanmadan € cinsinden.Mac alınacak ise en güzeli Amerika'dan aldırmak.Hatta getirene komisyon bile versen buradaki...

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

16 yıl önce
Re: Oynadığınız Oyunlar

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Alınık DOF Adaptör (Casio EX-F1 için)

Bildiğim kadarı ile 300fps çekmek istiyorsun ama 512 × 384 çekim napacaksın ki?

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

16 yıl önce
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi.

Ekran kartına bu kadar büyük paralar yatırmayın, aynı şey AMD için de geçerli.AMD anakarta 400 liralık birşey yazmak gereksiz masraf, INTEL bazlı Gigabyte'ın 250-300 lirayı aşmadan güzel kartları var....

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

16 yıl önce
Re: BABAM İÇİN 2 / SON PİŞMANLIK

Açıkcası ben üşeniyorum büyük harfle başlanacak kelimenin harfine Shift ile basıp yazmaya:)

Forumda Senaryo ve Hikaye

16 yıl önce
Re: Sinema ekranı için tasarım sorusu

Bildiğim kadarı ile sonuna kadar kullanabilirsin.Baskı yapacağın yer ile konuşman daha mantıklı olur, belki makinelerinden kaynaklı şeyler olabilir.

Forumda After Effects

16 yıl önce
Re: trde final cut kullanan varmi?

En son tarhana çorbası yapacak:)

Forumda FinalCut

16 yıl önce
Re: trde final cut kullanan varmi?

Final Cut eski sürümlerini kullanabilirsin o makinede ancak, @eraydinç, en gelişmiş demek diğer programları saymamak olur.Şuan etraflıca bakıldığında teknolojik olarak en gelişmişi Premiere'dir.10'a y...

Forumda FinalCut

16 yıl önce
Re: Eski Türk filmleri HD oluyor

Yok zaten istenilmemiş bizzat kendisi, yani o yıllarda hazırlanan fragman kendisi.

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Eski Türk filmleri HD oluyor

@sinemanınkurtadamıolsun o kadar fragman sesi ya 1970 flndır herhalde:) Yeşilçam çizik çuzuk içinde zaten otomatik olmazsa vay hallerine:)Seslerde bari 5.1 DTS olsun:P

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Ev Yapımı Reflektör ( Yansıtıcı )

Pratik zekanın en güzel ürünlerinden, yabancı sitelere çevirip koyarsan ilgi olacağına eminim.Çok güzel olmuş, still life veya moda fotoğraf meraklılarına güzel bir jest oldu:)

Forumda DIY - Kendin Yap

16 yıl önce
Re: Mercury Playback Engine

Evet çok ilginç, DSLR menüsüde gelmiş ama herhangi bi yaptırımı yok enteresan.Adam "haa sumut sumut" desede video takılıyor yani.Belki 7D,5D'e gelecek firmware sıkıştırma şeklini değiştirerek veya o t...

Forumda Adobe Premiere

16 yıl önce
Sayfa 108 / 397