Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Bangkok Dangerous2/10 Cage'e yakışmayan bir iş olmuş. |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: ANKET --- Lütfen cevaplayın Açıkcası gençlik komedi filmi çekilmesini de istemem, sinemaya gelse de gitmem. |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: Alınık DOF Adaptör (Casio EX-F1 için) 35mm adaptörü stepringlerle takmayı deneyebilirsin. |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
16 yıl önce |
|
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi. Türkiye'den Mac almak kekoluk geliyor bana, aynı şeyi sana 2 katına satıyorlar bir de utanmadan € cinsinden.Mac alınacak ise en güzeli Amerika'dan aldırmak.Hatta getirene komisyon bile versen buradaki... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
16 yıl önce |
|
Re: Oynadığınız Oyunlar Avatar:The Game |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Alınık DOF Adaptör (Casio EX-F1 için) Bildiğim kadarı ile 300fps çekmek istiyorsun ama 512 × 384 çekim napacaksın ki? |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
16 yıl önce |
|
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi. Ekran kartına bu kadar büyük paralar yatırmayın, aynı şey AMD için de geçerli.AMD anakarta 400 liralık birşey yazmak gereksiz masraf, INTEL bazlı Gigabyte'ın 250-300 lirayı aşmadan güzel kartları var.... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
16 yıl önce |
|
Re: BABAM İÇİN 2 / SON PİŞMANLIK Açıkcası ben üşeniyorum büyük harfle başlanacak kelimenin harfine Shift ile basıp yazmaya:) |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
16 yıl önce |
|
Re: Sinema ekranı için tasarım sorusu Bildiğim kadarı ile sonuna kadar kullanabilirsin.Baskı yapacağın yer ile konuşman daha mantıklı olur, belki makinelerinden kaynaklı şeyler olabilir. |
Forumda After Effects |
16 yıl önce |
|
Re: trde final cut kullanan varmi? En son tarhana çorbası yapacak:) |
Forumda FinalCut |
16 yıl önce |
|
Re: trde final cut kullanan varmi? Final Cut eski sürümlerini kullanabilirsin o makinede ancak, @eraydinç, en gelişmiş demek diğer programları saymamak olur.Şuan etraflıca bakıldığında teknolojik olarak en gelişmişi Premiere'dir.10'a y... |
Forumda FinalCut |
16 yıl önce |
|
Re: Eski Türk filmleri HD oluyor Yok zaten istenilmemiş bizzat kendisi, yani o yıllarda hazırlanan fragman kendisi. |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Eski Türk filmleri HD oluyor @sinemanınkurtadamıolsun o kadar fragman sesi ya 1970 flndır herhalde:) Yeşilçam çizik çuzuk içinde zaten otomatik olmazsa vay hallerine:)Seslerde bari 5.1 DTS olsun:P |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Ev Yapımı Reflektör ( Yansıtıcı ) Pratik zekanın en güzel ürünlerinden, yabancı sitelere çevirip koyarsan ilgi olacağına eminim.Çok güzel olmuş, still life veya moda fotoğraf meraklılarına güzel bir jest oldu:) |
Forumda DIY - Kendin Yap |
16 yıl önce |
|
Re: Mercury Playback Engine Evet çok ilginç, DSLR menüsüde gelmiş ama herhangi bi yaptırımı yok enteresan.Adam "haa sumut sumut" desede video takılıyor yani.Belki 7D,5D'e gelecek firmware sıkıştırma şeklini değiştirerek veya o t... |
Forumda Adobe Premiere |
16 yıl önce |