Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Kısafilm Yarışması Hey ya hey... Adamlar baya uğraşıyorlar.. |
Forumda Festival ve Yarışmalar |
16 yıl önce |
|
Re: 5 bin TL ye kamera arıyorum. lütfen yardımcı olurmusunuz Yeni başlıyorsan, HV serisi yeter de artar açıkcası MD10000 sınıfına koymanı anlamyamadım.Ayrıca yeni çıkan fotoğraf makinelerine bak 7D, 550DŞuan alacağın kamera+adaptör'den çok daha ucuza gelebilir ... |
16 yıl önce | |
|
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi. Kullanırsın PSU'nun 80plus olmasına dikkat et.400w yukarsı kurtarır. |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
16 yıl önce |
|
Re: Eskişehir Tamamdır:) |
Forumda Ekip Arayışı |
16 yıl önce |
|
Re: Canon 550d piyasaya çıkıyor, hem de 800 usd 10-20mm sinema için güzel bir avantaj.EF-S veya Sigma düşünülebilir, Sigma kullanmıştım gayet net ve güzel.EF-S için daha iyi diyorlar ama daha pahalı tabi.18-55 de iş görür:) |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
16 yıl önce |
|
Re: Ekran Kartı Sorunu Benim 60-70 derecede çalışıyor, yani el deymesi buna da zor.Fanda problemse ısınmadan kaynaklı olabilir tabi ki, fan alacağına yeni ekran kartı alman daha hayırlı olur.veya üzerindekini söküp kasa fan... |
16 yıl önce |
|
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi. 8xxx serisinden sonra çıkanların hepsinde oluyor genelde. |
16 yıl önce |
|
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi. Nedir ekran kartın? |
16 yıl önce |
|
Re: Ekran Kartı Sorunu Ekran kartı modelini yazarsan yardımcı olurum, yeni baş gösterdiyse sorun anakarttan veya diğer parçalardan olması çok zor.PSU yeterli olacağını sanıyorum, yeterli değilse zaten düzensiz akım ısınmaya... |
16 yıl önce |
|
Re: Tuz Kadın bakış açısıysa kamera bu açıdan çok kötü.Kadrajlar özensiz, kurguda kesmeler çok tembel.Kusura bakma bu bir film değil, bir günün özeti gibi anı videosu olmuş. |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Ekran Kartı Sorunu Geçen arkadaşıma aynı şey oldu, ATI kullanmakta.Genelde oyunlarda ve Direct X uygulamalarında olabiliyor.En iyi çözüm garantisi devam ediyorsan vermen, şuan arkadaşa iade verdiler farklı bir kart alac... |
16 yıl önce |
|
Re: HDSLR monitör bağlamak ? Monitör derken ufak 7" fln ları kastediyorsun sanıyorum.HDMI çıkış bulunuyor; " onclick="window.open(this.href);return false;Bu tarz birşey ile bağlanabilir.Veya direk hdmi to s video kablolar buluna... |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
16 yıl önce |
|
Re: Güncel Doğubank Kamera Fiyatları Güncel fiyat da neyin güncel fiyatı? |
16 yıl önce | |
|
Re: Eskişehir Bizim Pazartesi okulun gezisi var İnegöl'e gitmemiz gerekiyor zorunlu (proje)Erken dönermiyiz bilmem, ama salı her türlü uyarım: -Hepa |
Forumda Ekip Arayışı |
16 yıl önce |
|
Re: Beyaz Ticaret Yasal olsa ben de çekmek istiyorum:) Rapidlesene o filmini:P |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |