Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Eskişehir Ben de toplanırız o halde herkese uyarsa?Şöyle akşamüzeri fln? |
Forumda Ekip Arayışı |
16 yıl önce |
|
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi. Ramlerde sorun olsa ikaz ışığı ve bib yapar.İkaz ışıkları bulunur onların kodlarını kitapçıktan bak eğer yanıyorsa/yanıp sönüyorsa.O çare olur. |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
16 yıl önce |
|
Re: Eskişehir Bana da uyar her yol, yarın biraz maket vs yapmam gerek okulda olucam.Yoksa Cuma da uyabilirdi de.Cumartesi Pazar bana farketmez.Karar verin yer ve zaman belirleyelim;) |
Forumda Ekip Arayışı |
16 yıl önce |
|
Re: Eskişehir Napıyoruz karar verelim sonra enjeksiyon dalga geçiyo:) |
Forumda Ekip Arayışı |
16 yıl önce |
|
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi. Çalıştırır.Ekran kartına giden güç kablosu takılımı kontrol et. |
16 yıl önce |
|
Re: satılık temiz kullanılmış nikon d90 1200 iyi fiyata gitmiş:)Ben de 40D'yi elden çıkartmayı düşünüyordum bu fiyata, demekki neymiş bu fiyata olamzmış:D |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
16 yıl önce |
|
Re: Kısafilm Yarışması Güzel küfürdü ama <:D |
Forumda Festival ve Yarışmalar |
16 yıl önce |
|
Re: Kısa Film YarışMAMASI Ben de Özgür'ün dediğine katılıyorum açıkcası, protesto olarak amaç AKP'nin böyle "icraat anlatan yarışma yapmasını kınamak. |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: Eskişehir Enjeksiyon'a inat buluştuk:DCumartesi veya Pazar şöyle bi ev toplantısı mı yapsak? Oturup kafa kafaya şu şeyi konuşsak.Ne zaman yaparız, yapar mıyız?Nedir?Benim Cumartesi bi' programım var ama kesin d... |
Forumda Ekip Arayışı |
16 yıl önce |
|
Re: Canon 5d mark 2 Tecrübeleriniz. 24p desteği, ses kontrol, histogram eklendi. |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
16 yıl önce |
|
Re: İzlenilesi Yabancı Filmler Bu adam kadar başka hiç bi yönetmenden nefret etmiyorum sanırsam. |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi. ha USB olayını görmemiştim o zaman tercih edebilirsin harici bir USB kart zaten sana fazlasıyla masraf olacak. |
16 yıl önce |
|
Re: Oynadığınız Oyunlar Bad Company 2 oynancak iniyor bakalım:D |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi. Bence oldukça iyiler, zaten piyasadaki en iyileri koymuşsun:)Belekleri soğutuculu alman iyi olmuş, sıkıntı çıkartmıyorlar.Anakartı Nvidia kullanıcaksan SLI alabilirsin veya SLI'sız alabilirsin, Crossf... |
16 yıl önce |
|
Re: Kısafilm Yarışması Adamlar malzemeyi de koymuşlar" onclick="window.open(this.href);return false;Direk kopyala yapıştır video haline getir istiyorlar, yarışma değil iş başvurusu aslında. |
Forumda Festival ve Yarışmalar |
16 yıl önce |