Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Canon HV40 capture nasıl yapılır? HDMI çıkış o giriş değil, Firewire'dan bağlaman lazım.Yukarda da yazmışım zaten. |
Forumda Kurgu |
16 yıl önce |
|
Re: Alice Videoları haha yerlere yattım:DHarika olmuş..Ordaki 2 adama ben de denk geldim |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Eskişehir Ben gelemiyom:D Biraz geç yazdım galiba. |
Forumda Ekip Arayışı |
16 yıl önce |
|
Re: Eskişehir Vay çakal:) Benim bu gece belli olur, şuan bişi yetiştirmeye çalışıyorm gece biterse yarın müsait olabilirim. |
Forumda Ekip Arayışı |
16 yıl önce |
|
Re: Eskişehir İşlerimi halledip bitirsem gelicem söz vermim:) -sentetix-kertenkelebek-hepa |
Forumda Ekip Arayışı |
16 yıl önce |
|
Re: Eskişehir Filmler de pek iç açıcı değilmiş, yeni rektör baya kötü.Kültürel etkinlikten öte herşeyin anasını ağlatacak. |
Forumda Ekip Arayışı |
16 yıl önce |
|
Re: Eskişehir Sinema Anadolu kapatılmadı mı ya?Olabilir, güzel olur. |
Forumda Ekip Arayışı |
16 yıl önce |
|
Re: Eskişehir Olabilir, Film montajı gelecek de işte harddisk servise gitti içindeydi herşeyi.Eğer kurtarırlarsa bilgileri kaldığı yerden devam edicek:)Bu cumartesi için kimler uygun olabilir, bi nabız yoklayalım.H... |
Forumda Ekip Arayışı |
16 yıl önce |
|
Re: Canon xl1 ? XL1 kötü bir kamera, Dude gibi ben de o kadar sene önce kullandım.HV20 görüntüsüne yaklaşamaz bile. |
Forumda Tüketici Sınıfı Kameralar |
16 yıl önce |
|
Re: İlgilenenlere komple ekipman. ''Resim eklendi'' Hague hoşuma gitti, fiyatı da uygun.Ama sanki GS500 için çok bi fiyat?! |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
16 yıl önce |
|
Re: 20-21 Şubat için Kamera(man) Konuklar açıklanmış: İzzet Yıldızhan ile FlashTV'nin vazgeçilmezi Yalçın Abiymiş:D |
Forumda Ekip Arayışı |
16 yıl önce |
|
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi. Şaka yapıyorsuni bunları yapabiliyor musun?Mesela normal bir lensin önüne anamorphik çevirici mercek yapabilirmisin? |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
16 yıl önce |
|
Re: Satılık Sony - HDR - HC7E Hayırlı satışlar dilerim. |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
16 yıl önce |
|
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi. 🙂 O zaman problem yok, heh hayırlı olsun el altından reçetesiz ilaç satıyormusunuz:D |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
16 yıl önce |
|
Re: VeN Tekrardan hoşgeldin. |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |