Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Satılık Handy35 (Fiyat güncellendi:650 lira) Satılık Handy35HANDY35 + RODLAR + TUTACAK + M42 VE FD LENS BAYONETİ + HD AKROMAT PAKETİ = 650 |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
16 yıl önce |
|
Re: Hd Video çeken Fotoğraf Makinaları (Sizce Hangisi En İyi) CF Kart'a kaydediyo sanırım SDHC'de kabul ediyor.Büyük oluyor tabi, ama kasetten iyidir.. |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
16 yıl önce |
|
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi. Olmadı, yemedi, Vatan'dan başka yerden OEM almam. |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
16 yıl önce |
|
Re: acil storyboard (ücreti verilecektir) Yardımcı olabilirim. |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi. Baya yemişler seni:D Öyle şey olmaz.Anakart arızalıdır büyük olasılıkla, birebir değişim iste. |
16 yıl önce |
|
Re: AKBANK / Atm Reklam Filmi Bammuğğ Pirenses var:) |
Forumda Görsel Efekt ve 3D |
16 yıl önce |
|
Re: AKBANK / Atm Reklam Filmi Zaten yaratıcısı Waking Life'ın yapımcı yönetmeni.Buna özel bir program var ve dağıtılmıyor sadece proje bazlı çalışılıyor.Buna benzer Linux uygulamaları veya AE plugin'leri var ama hiçbiri el çizimi ... |
Forumda Görsel Efekt ve 3D |
16 yıl önce |
|
Re: Hd Video çeken Fotoğraf Makinaları (Sizce Hangisi En İyi) 1.750 18-55mm IS lens ile.Yani bu tarz çerez kameralar alacağına buna yönelmen daha mantıklı olur. |
16 yıl önce |
|
Re: Oynadığınız Oyunlar AC2 aynısı diyorlar, hiçbir yenilik yok yine sıkıcı.BC2 baya iyi ses olarak şuana kadar gördüğüm en gerçekçi savaş, bina patlatma baya eğlenceli zaten sırf onun için oynuyorum umarım multi kırarlar da... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Hd Video çeken Fotoğraf Makinaları (Sizce Hangisi En İyi) " onclick="window.open(this.href);return false; |
16 yıl önce |
|
Re: Hd Video çeken Fotoğraf Makinaları (Sizce Hangisi En İyi) Tamamda ne 550D nede 7D var listende, onlara yönel, bunlar basit kameralar. |
16 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Fourth Kind7/10Paranormal Activity düzeyince ama onun kadar vasat olmayan reel-korku. |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Eskişehir Tamam o halde,5 gibi ben de toplaşıyoruz.Ben o civar gelenlere mesaj çekcem almak için. |
Forumda Ekip Arayışı |
16 yıl önce |
|
Re: Eskişehir Merve de gelecekmiş ama biraz daha erken yaparsak tiyatroya gitcek flnmış.5'de bende herkese uygun mudur? |
Forumda Ekip Arayışı |
16 yıl önce |
|
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi. Açılışta tek bib iyidir,uzun bib ram sorunludur.Evet kırmızı sarı ve yeşil,Eğer bir süre sonra sönüyorsa sorun yok.Eğer ışıklar 2 kırmızı atıyorum 1 sarı yanıyorsa, kitapçıktan bakıp öğrenmen lazım.Gö... |
16 yıl önce |