Eklenen Forum Cevapları

Re: En Son İzlediğiniz Film

Dün gece Köşeli parantez içinde rec'i izledim. Gayet iyiydi, hem korkuttu, hem şaşırttı, hem gerdi hemde sürükledi beni.Vardı bazı eksiklikleri, yetersizlikleri ama genede gayet iyi bir filmdi.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Rütbeler

Şöyle kabaca bir baktım ama bir açıklama göremedim yönetici arkadaşlar. Nedir bu filmsel rütbeler? 🙂Ben Dr. Strangelove'dum şimdi Mad Max olmuşum. Neden Dr'dum şimdi ne oldu da sıyır mışım?

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: Yaşayan en iyi 10 yönetmen listesi....

Ve ilginç bir not, bizim yazarların seçki zamanı bir garip olmuş, Bergman ve Antonioni, bu listenin yayınlanmasından bir-iki hafta sonra ard arda öldüler. Çok garip bir durum gerçekten. 🙁 Yani şu an h...

Forumda Yönetmenler

17 yıl önce
Re: En iyi 10 yönetmen listesi....

Offf. Liste "YAŞAYAN" en büyük 10 yönetmen listesi.Özür ve düzeltme....

Forumda Yönetmenler

17 yıl önce
Yaşayan en iyi 10 yönetmen listesi....

Sinema dergisi yazarları bir süre önce en iyi 10 yönetmeni seçmişlerdi. Lİste şöyleydi: 1- Martin Scorsese2- Ingmar Bergman3- Michalengelo Antonioni4- Jean Luc Godard5- David Lynch6- Francis Ford Copp...

Forumda Yönetmenler

17 yıl önce
Spielberg'i seviyor muyuz sevmiyor muyuz?....

Spielberg'in sinema sanatının malzemelerini iyi kullanan isimlerden biri olduğuna çok az kişi karşı çıkacaktır. Ancak bir yandan da gayet bir gişe adamı, gayet bir tüccar olduğu ve tüm bu yeteneğini g...

Forumda Yönetmenler

17 yıl önce
The Man from Earth/Richard Schenkman

The Man from Earth/2007 (Richard Schenkman) Tek bir evde, neredeyse tek bir odada süregiden ama nefes kesen bir film. Bilimkurgu da denebilir, gerilim de. Çok ilginç ve sürükleyici olduğu kesin.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Kabaret/Bob Fosse

Cabaret/1972. Enfes bir müzikal. 1972'de Baba 3, bu film 8 oscar aldı. Türden hoşlananlar için kaçınılmaz.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: recep ivediki cekme teklifi size geldi ???

Elimden geldiğince özenerek, yönetmenlik becerimi elimden geldiğince kullanarak iyi bir film yapmaya çalışırdım. Ama mutlaka senaryoyu kendimce gözden geçirir hatta senaryonun benim onayımdan geçmesi ...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce
Re: Forum Oyunu "Alttaki..."

Yaw Eyüp.... Aynı anda cevap vermişiz soruya, olmadı bu. 🙂 Ya da güzel oldu. Alttaki, sana iki soru var, ikisine de cevap ver hadi bakalım. 🙂

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

"Demokrasi, gelişmiş toplumların yönetim biçimidir" gibi bir söylem vardı, filozof bir büyüğümüz söylemiş ve enfes özetlemiş. Dmeokrasi çok iyi birşeydir ama demokrasiyi kullanabilen, hak eden topluml...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Senin haberinin olmadığı birşey yok dostum, o tipleri aramızda gören yok bence. Ama tamamen nostaljiye dönüşmüşte değillerdir. Polisiyelerin inandırıcılıklarını değerlendiren gerçek polislerin yorum v...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Cabaret/1972.... Çok iyi bir film. Hemen her açıdan iyi. Ama özellikle Liza Minnelli.... İnanılmaz oyunculuk, inanılmaz performans ve ortaya çıkan inanılmaz derecede hoş bir karakter.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: "Dereyi Tanımadan Paçayı Sıvama" Meselesi

bakın beceremiyoruz, olmadı yapacağımız sinemayı bi yerlere oturtmalıyız fikrine karşı çıkıyorum hatta sinemanın geleceği için tehlikeli buluyorum. Bu fikir, benim anlatmak istediğim şey değil, ya ben...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce

Sır, paylaşılmadığı sürece sırdır. Paylaşıldığı zaman artık bir sır değildir. Bu yüzden paylaşamam dostum. 🙂 Alttaki, sır meselesi ile ilgili söylediklerime katılıyor musun?

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Sayfa 175 / 183