Görkem
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Luis Royo.... Giger bu abiyi ayakta yer. Valla Giger'ı bu heriften çok önce tanımıştım ben. BU herifi görünce senin söylediğine yakın bir yorum yapmıştım ama Luis lehine. 🙂Bana göre bir tasarımcı olarak Giger muhte... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Luis Royo.... Kaç zamandır yazacaktım bu herif, ancak nasip oldu.Eşsiz İspanyol ressam. Hakkında fazla araştırma yapamadım, aslında gerekte duymadım.Tabloları anlatıyor herşeyi zaten. Ben anlatmayayım, kendiniz ara... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Umut Sarıkaya "Çok sıcak patatesli gözlemeyi ısrarla yemek isteyen isterse Eştın Kaçır olsun gene sevişmem gene sevişmem!" Umut'un son bombası. 🙂 |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Yaşayan En Büyük 10 Kadın Oyuncu Yine sinema dergisi seçkisi arkadaşlar. Ve yine "yaşayanlar". 1- Jeanne Moreau2- Meryl Streep3- Vanessa Redgrave4- Judie Foster5- Catherine Deneuve6- Isabelle Huppert7- Cate Blanchett8- Gane Rowlands9... |
17 yıl önce | |
|
Yaşayan En Büyük 10 Erkek Oyuncu Yine sinema dergisi seçkisi bu arkadaşlar. Şu "yaşayan" sınırlaması canımı sıkıyor benim aslında ama öyle yapmışlar işte. 1- Robert De Niro2- Jack Nicholson3- Al Pacino4- Michael Cane5- Dustin Hoffma... |
17 yıl önce | |
|
Re: Sinema-Bilim-Teknoloji-Sanat 1)Bu konu çok derin, geniş, üzerine söylenebilecek çok fazla şeyin olduğu bir konu. Başlığı açan arkadaşta pek açıklayıcı olmamış, yani sanat-bilim-teknoloji üçgeninde nasıl bir bağ kurmaya çalıştığın... |
17 yıl önce | |
|
Re: Kurgu-Yönetmen İlişkisi Yönetmen dediğimiz kişi, çektiği filmin herşeyine hakim olması gereken ve de olabilen kişidir. Herşeyi bizzat yapmaz mutlaka ama neyin nasıl olması gerektiğini bilir. Kendisi yapmadığı şeye de karışab... |
Forumda Kurgu |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Richard Pryor diye bir aktör var, 2005 yılında öldü. BU adam çok iyi bir komedyen, çoğu kişi onu bizde "Bana göz kulak ol" adlı filmle tanıyor. Linki şu: Bende en son bu herifin en bilinen filmi Bana... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Filmi Daha Cekilmemis ama Cekilesi Hikayeler ve Romanlar Görkem sana bir müjde! İstediğin olacak gibi. Gibson'un üçlemesi çekilecek, ilk film 2011'de. Şuan da benim anladığıma göre Torque'yi yöneten Joseph Kahn ve Michale Bay'in filmle adı anılıyor. Bende s... |
17 yıl önce | |
|
Re: İlginçlikler.... İlginçlikler.... Ridley Scott, Alien projesini okuduğunda Ripley'nin kadın olduğunu bilmiyormuş. Rol için Sigourney Weaver kendisine tavsiye edildiğinde anlamış. 🙂 Çaktırmadan "evet, ona verelim" falan demiş bile olab... |
17 yıl önce | |
|
Re: En İyi Üçleme Bir de köfte-patates kızartması ve pilav. 😀 😀 |
17 yıl önce | |
|
Filmleri Tekrar Tekrar İzleme Konusundaki Fikirleriniz? Garip bir başlık mı oldu bilmiyorum ama bu konu beni hep düşündürmüştür. Hani iyi film nedir? Kötü film nedir? Keyifli film nedir? falan diye düşünürken şunu fark ettim ki bazı iyi olmayan filmleri de... |
17 yıl önce | |
|
Re: Reklamlarımız ve Filmlerimiz Beetlejuice'un söylediği gibi, bizde ancak 30 saniyelik bir filmin post prodüksiyon dediğimiz çekim sonrası çalışmaları hakkıyla yapılabiliyor. Reklamcılıkta gayet iyiyiz ama sinemada, en azındna teni... |
17 yıl önce | |
|
Re: "Yönetmen kurgusu" meselesi.... Bu, stüdyo baskısı, yönetmenin direnişi konusunda çok sayıda örnek var. Dude'un söylediği Terry Gilliam'ın Brazil efsanesi ilk akla geleni tabi. Onun dışında Orson Welles, Alfred Hitchcock, Robert Zem... |
17 yıl önce | |
|
Re: Sinema-Bilim-Teknoloji-Sanat Yani ben alırım kamerayı sadece kayıt amaçlı kullanırım, estetiği önemsemem o zaman ne olacak? Bu durumda sen sinema yapmıyorsun. Eğer estetik kaygı yoksa, sanatta yoktur. Çünkü sanat, tanımı ve doğa... |
17 yıl önce |