Eklenen Forum Cevapları

Re: İsteyip de bir türlü izleyemediğiniz filmler....

Sözün özü:Sinemamızın bir dili var, bu dil evrensel bir dile ayak uydurabilir de bir dildir. Fakat bu dil, çöplüğün içinde kaybolmuş, kendini yeterince geliştirememiş, ve sektörel yetersizliklerden ka...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce
Re: Sanat-sinema terimleri sözlüğü sorunu....

Terimler sözlüğü arıyorsan, Nijat Özön'ün "Sinema, Televizyon, Video, Bilgisayarlı Sinema Sözlüğü" adında güzel bir çalışması var: Bu sözlüğü ilk gördüğümde edindim. Ama o da, aradıklarımı bulamadığı...

Forumda Kitaplar

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Last exit to Brooklynn.geç ama yerinde bir karar vermişim izlemekle.tavsiye ederim. Zoruma giden, içimi acıtan filmlerdendir. Severim ama tekrar izleyemiyorum. Gerçekten zor bir film.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Sanat-sinema terimleri sözlüğü sorunu....

Valla dostum, inan bana, telefonunu öğrenmem senin yaşantın için bir kabus teşkil edebilir. Açıklaman için teşekkür ederim ama verdiğin "sinema sözlüğü diye birşey yok" haberi içinde tüm umutlarımı sö...

Forumda Kitaplar

17 yıl önce
Sanat-sinema terimleri sözlüğü sorunu....

Tüm sanat terimlerini geçtim, sadece sinema kapsamında olan terimleri içeren bir sözlük arıyorum. Elimde 3-4 tane sözlük var ama hiçbiri hiçbir halta yaramıyor. Mesela geçenlerde "gren" sözcüğünü arad...

Forumda Kitaplar

17 yıl önce
Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü

Hoşgeldin Onur.Hiç üzülme. Klişe espriyi yapayım: "Daha bu siteyi keşfetmemiş milyarlar var"

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: En iyi 3 çizgiroman uyarlamasını seçelim....

Crow'a verin! 🙂 Crow'un boynu bükük kalmasın. 🙂 Kim neye verdiğini yazsa ya. Evet, lütfen. Tekrar izleyin hatta, o zaman mutlaka bir oyunuzu verirsiniz, kesin. 🙂 Ve V for Vendetta Crow'u alt ederse ağ...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Haber Ajansı (FFHA)

İşin siyasi, politik, din'i, etnik taraflarını tarafsız çizerek fazla yorum getirmeyen, daha çok işin görsel güzelliğine odaklanan, iyi yönetilmiş bir film olarak çekilmesini çok isterim gerçekten. Be...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: FİLMFABRİKASI İŞÇİLERİ

Kimsenin bir şey seçeceği yok Görkem. Sitede yayınlanan filmlerin çalışan grubundan oluşacaktır zaten kendi kendine. Herkes kendi başlığını kendi açacaktır. Hmm. Oldu o zaman. imdb mantığı da gayet iy...

17 yıl önce
Re: Haber Ajansı (FFHA)

İstanbulun fethinin film olmasını en fazla isteyenlerdenimdir. Ama bu isteğimin milliyetçilikle falan hiç mi hiç ilgisi yok. Baştan sona İstanbulun fethi zaten devasa bir tarihi olgu. Sinemanın bu tar...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Türkiye Sineması Tartışması

Türk sineması üzerine konuşacaksak ayrı bir başlığa ihtiyacımız var aslında ama çok kısaca izlemediğim filmler hakkında nasıl hevesli olmuyorum açıklayayım; Hepimiz az çok Yeşilçam uzmanı sayılırız. Y...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce
Re: 23 sayısı ve Avatar

Arkadaşlar, emin olunuz ki isteyen herkes istediği her rakama dört işlemle ulaşır. Bizler, bir kelime bir işlem yarışmasıyla matematiği öğrenmiş bir nesil olarak bunlara yabancı sayılmayız. Kendinizi ...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: FİLMFABRİKASI İŞÇİLERİ

Bu proje baştan sona iyi bir fikir. Ama kim neye göre ff işçileri olarak kabul edilecek? Neden bu isimler? Başkaları da bu kapsamda olabilir mi? Neye göre seçilecek? Kim seçecek? .... gibi sorular mer...

17 yıl önce

Valla dostum, haklısın, zorumuza gitmeli ve gidiyor zaten ama sinemamızın da çok az iyi film barındırdığı da doğru. Türk Sinemasının tavsiye edilebilecek filmlerini keşfetmekte çokta hevesli olduğumu ...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Ya Türk sineması dedin de....Geçenlerde Türk Sinemasının en iyi 10 filmi seçilmişti. Ben sadece üç tanesini falan izlemişim, çok zoruma gitti. Susuz Yaz, Selvi Boylum Al Yazmalım, Anayurt Oteli.... hi...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Sayfa 170 / 183