Eklenen Forum Cevapları

Re: Benimsinemlarim

Benimsinemalarım tekrar yapılanıyor galiba. Adres aktifleşmiş.

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce
Re: Bizden Haberler

Tebrik ederim.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Syriana'yı izledim. Gayet iyi bir film. Politik duruşu, hikaye kurgusu, özenli görüntü işçili, başarılı oyuncu seçimi ve oyunculukları ile baştan sona keyifle izlenen bir film. 7/10

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Kısa Filmciler'in Yaptıkları Hatalar!

tavsiye olunur ki, aklınızda her haliyle birebir oturana kadar projeye başlamayın Bu çok önemli bir nokta gerçekten. 2 açıdan çok önemli. 1- İzlediğiniz anda size keyif veren ama bir süre geçtikten so...

Forumda Kısa Metraj

17 yıl önce
Re: İlginçlikler.... İlginçlikler....

Komplo.... Bilenler vardır, son yılların hayalkırıklıklarından biriydi. Marlon Brando'nun son filmiydi ve filmde kendi nesillerinin en önemli adamlarından olan De Niro ve Ed Norton vardı. Neyse, yönet...

17 yıl önce
Strange Days/Kathryn Bigelow

İşte bir başka "öncü film" daha. James Cameron'ın yazdığı, o zamanki eşi Kathryn Bigelow'un yönettiği (kimine göre Bigelow günümüzün en iyi yönetmenlerinden. Ben katılmakta güçlük çekiyorum ama yine d...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: En Sevmediğiniz Yönetmenler

Outbreak/Tehdit'i izledim geçen gün tekrardan. İlk izlediğimde gayet akıcı, iyi bir film gibi gelmişti. Bu izlemede "biraz eğlenceli birşeyler izleyelim" hissiyatı ile yaklaşmıştım. Ve şok! BU film hi...

Forumda Yönetmenler

17 yıl önce
Re: Avatar

Valla hiç trip atamayacağım, James Cameron'ı accayip özledim, ne yapsa hasretle izlemeye öyle bir kuruldum ki anlatamam. Spielberg'ten Bryan Singer'a, David Fincher'den Ridley Scott'a, John Woo'dan Da...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Kısa Film Programı - TRT

Başladımı Program? Başladıysa biri tarih ve saati söylese çok sevinicem... 8) Evet, lütfen. Program ne zaman? Hangi saatte?

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: Kime Film Yapmak - Kimlerden Etkilenmek

Bu zor, özetlenmesi güç bir konu.Kabaca verilen örnekler, yapılan gruplamalar doğru görünebilir, bende katılıyorum çoğuna. Ama grupların hiçbirine uymayan birçok isim de bulunabilir. Ve bir izleyici i...

17 yıl önce
Re: Kısa Film Programı - TRT

Hayırlı olsun. Başarılar diliyorum.

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Blueberry.... Bol efektli western. Basit hikayeli, iyi yönetilmiş, iyi oynanmış, görsel olarak keyifli ama gereksiz çok fazla efekt barındıran, anlatmak istediklerini çok fazla uzatan, dağınık bir fil...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: İlginçlikler.... İlginçlikler....

Sinema tarihinin en meşhur kötü adam(?)larından HAL 9000'in adının IBM'in harflerinin birer geti götürülerek oluşturulduğunu öğrendim. Ah Kubrick diyorum sadece. 😀 Offf! Harika bir bilgi. Bu bilgi fi...

17 yıl önce
Re: İzlenilesi Yabancı Filmler

Ne güzel yorumlamışsın hocam ya, herkesin anlayabileceği kadar sade ama aynı zamanda ilgilinin farkedebileceği kadar da derin. Eyvallah... Sağolasın dostum. Elimizden geldiğince işte. 😉

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Sayfa 168 / 183