Görkem
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Benimsinemlarim Benimsinemalarım tekrar yapılanıyor galiba. Adres aktifleşmiş. |
17 yıl önce | |
|
Re: Bizden Haberler Tebrik ederim. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Syriana'yı izledim. Gayet iyi bir film. Politik duruşu, hikaye kurgusu, özenli görüntü işçili, başarılı oyuncu seçimi ve oyunculukları ile baştan sona keyifle izlenen bir film. 7/10 |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Kısa Filmciler'in Yaptıkları Hatalar! tavsiye olunur ki, aklınızda her haliyle birebir oturana kadar projeye başlamayın Bu çok önemli bir nokta gerçekten. 2 açıdan çok önemli. 1- İzlediğiniz anda size keyif veren ama bir süre geçtikten so... |
Forumda Kısa Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: İlginçlikler.... İlginçlikler.... Komplo.... Bilenler vardır, son yılların hayalkırıklıklarından biriydi. Marlon Brando'nun son filmiydi ve filmde kendi nesillerinin en önemli adamlarından olan De Niro ve Ed Norton vardı. Neyse, yönet... |
17 yıl önce | |
|
Strange Days/Kathryn Bigelow İşte bir başka "öncü film" daha. James Cameron'ın yazdığı, o zamanki eşi Kathryn Bigelow'un yönettiği (kimine göre Bigelow günümüzün en iyi yönetmenlerinden. Ben katılmakta güçlük çekiyorum ama yine d... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: En Sevmediğiniz Yönetmenler Outbreak/Tehdit'i izledim geçen gün tekrardan. İlk izlediğimde gayet akıcı, iyi bir film gibi gelmişti. Bu izlemede "biraz eğlenceli birşeyler izleyelim" hissiyatı ile yaklaşmıştım. Ve şok! BU film hi... |
Forumda Yönetmenler |
17 yıl önce |
|
Re: Avatar Valla hiç trip atamayacağım, James Cameron'ı accayip özledim, ne yapsa hasretle izlemeye öyle bir kuruldum ki anlatamam. Spielberg'ten Bryan Singer'a, David Fincher'den Ridley Scott'a, John Woo'dan Da... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Kısa Film Programı - TRT Başladımı Program? Başladıysa biri tarih ve saati söylese çok sevinicem... 8) Evet, lütfen. Program ne zaman? Hangi saatte? |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Kime Film Yapmak - Kimlerden Etkilenmek Bu zor, özetlenmesi güç bir konu.Kabaca verilen örnekler, yapılan gruplamalar doğru görünebilir, bende katılıyorum çoğuna. Ama grupların hiçbirine uymayan birçok isim de bulunabilir. Ve bir izleyici i... |
17 yıl önce | |
|
Re: Kısa Film Programı - TRT Hayırlı olsun. Başarılar diliyorum. |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Blueberry.... Bol efektli western. Basit hikayeli, iyi yönetilmiş, iyi oynanmış, görsel olarak keyifli ama gereksiz çok fazla efekt barındıran, anlatmak istediklerini çok fazla uzatan, dağınık bir fil... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: İlginçlikler.... İlginçlikler.... Sinema tarihinin en meşhur kötü adam(?)larından HAL 9000'in adının IBM'in harflerinin birer geti götürülerek oluşturulduğunu öğrendim. Ah Kubrick diyorum sadece. 😀 Offf! Harika bir bilgi. Bu bilgi fi... |
17 yıl önce | |
|
Re: İzlenilesi Yabancı Filmler Ne güzel yorumlamışsın hocam ya, herkesin anlayabileceği kadar sade ama aynı zamanda ilgilinin farkedebileceği kadar da derin. Eyvallah... Sağolasın dostum. Elimizden geldiğince işte. 😉 |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |