Görkem
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Film Fabrikası En İyi Filmleri Seçiyor! Günümüz filmlerine fazla değer verdiğim için çok kez eleştirildim ama görüyorum ki işin aslı hiç de öyle değilmiş. 🙁 |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: En İYi Filmler Listeleri Harika kaynak. Sağol zepra.... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Film Fabrikası En İyi Filmleri Seçiyor! Kendi içindeki sıralama özenilerek yapılmış değil ama bir alternatif liste daha: 1- Blade Runner 1982/ Ridley Scott2- Konuşma 1974/Francis Ford Coppola3- General 1926/Buster Keaton4- Esaretin Bedeli 1... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Film Fabrikası En İyi Filmleri Seçiyor! Kendi içindeki sıralama özenilerek yapılmış değil ama bir alternatif liste daha: 1- Blade Runner 1982/ Ridley Scott2- Konuşma 1974/Francis Ford Coppola3- General 1926/Buster Keaton4- Esaretin Bedeli 1... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Film Fabrikası En İyi Filmleri Seçiyor! Konu karışık ama keyifli, ben biraz daha karıştırayım: Neden bu listelerde bir tane bile kısa film olmaz? Hani arada hiçbir fark yoktu? Ya da fark sadece süredeydi? |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Film Fabrikası En İyi Filmleri Seçiyor! "Sana katılıyorum lostdream, haklısın vallahi" falan desem gayet klişe bir laf etmiş olurum. Böyle demiyorum çünkü sana katıldığımıı gösteren 6 sayfalık bir metnim var, yaklaşık 5-6 yıl önce yazdığım.... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Film Fabrikası En İyi Filmleri Seçiyor! Aynı şeyi kısalar için yapmak, uzunlar için yapmaktan çok daha iyi aslında. Uzunlar için sayısız liste var ama kısalar için ben böyle bir liste görmedim hiç. Benim listem yaklaşık olarak böyle. Bekle... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Film Fabrikası En İyi Filmler Listeleri BU BAŞLIK YALNIZCA LİSTELERDEN OLUŞUR. KENDİ LİSTENİZİ EKLEYEBİLİRSİNİZ. LİSTELER İLE İLGİLİ MUHABBET ALANI ALTTAKİ LİNKTEDİR." onclick="window.open(this.href);return false; Aynı şeyi kısalar için ya... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Michael Jackson öldü!... MJ'ın ölümünü kendine mal etmeye çalışmayan ve bundan prim yapmayan kaç grup, fikir, topluluk vs. kalacak bakalım. 🙁 |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Film Fabrikası En İyi Filmleri Seçiyor! Bunu yapmabiliriz, yapalım tabi ama film sayısı çok fazla. Buna karşılık aktif, katılım beklenecek üye sayısı böyle devasa bir seçki için az gibi geliyor bana. Ayrıca filmlere verilecek puanların 1'de... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Avatar Of ya.... Filmi çok merak ediyorum ve sabırsızlığımın sınırlarında bekliyorum ama hakkında hiçbirşey öğrenmemeyi başardım. Böyle kareler görünce fena oluyorum. 🙂 |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Güzel kısa film önerileri Gayet iyi bir film. Bazı kadrajlar, açılar gerçekten şaşırtıcı derecede iyi. Kadının hisleri çok iyi yansıtılmış.Tam olarak bunu belirlemek zor tabi ama sinema tarihinin eğik kadrajla anlam yaratan il... |
Forumda Kısa Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Dogma 95 Üzerine Dogma aslında fikir ve amaç olarak gayet mantıklı ve akıllıca niyetlerle yola çıkan ama bu niyetleri uygulamanın mevcut bir yolunun olmadığını fark edemeyen bir akım. Sinemada gerçeğe ulaşmak, göz boy... |
17 yıl önce | |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Şu efsanevi "C'est arrivé près de chez vous"u izledim. Öyle abartılacak kadarda ilgi çekici ve iyi bir film değil bence. Kurmaca belgesel fikrini seviyorum ben ama filmin izleyici ile kurduğu ilişki y... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Sonunda "Bisikleti Hırsızları"nı izleyebildim. Alabildiğine yalın, alabildiğine gerçek bir film ve izlediğim en sade başyapıt gerçekten. Anlatıldığı, övüldüğü kadar varmış. 9/10 |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |