Görkem
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: En Son İzlediğiniz Film O filmin en ilginç tarafı yazarının Richard Kelly olması bence.. Onun dışında çok vasat bir filmdi diye hatırlıyorum. Evet, Richard Kelly yazmış. Senaryo olarak deha eseri olmasa da çok kötü değil asl... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Tony Scott'ın Domino'sunu izledim. Çok sevdiğim Scott'ın yine sinematografisini abarttığı, gereksiz yere hokkabazlık yaptığı, filmi, efekti, kamerayı bol bulup saçtığı bir film çıkmış ortaya. Öylesine... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: İlginçlikler.... İlginçlikler.... İkisi de mümkün. 🙂 |
17 yıl önce | |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Terminatörü izledim. Kötü değil ama yetersiz, kopuk. Efsanenin bir halkası değil kendi başına hoş bir film. 6/10 |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Mizah / Fıkra / Espri .... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: İsteyip de Bir Türlü İzleyemediğiniz Filmler Aklıma gelmişken, bir de Özgür'ün Şeytan Doldurur'unu izleyedim bir türlü. Şaka değil, bana verdiği linkler kırıktı, indiremedim valla. 🙂 Özgür! Yeni link versene! |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Terminator - Salvation Fİlmi geçenlerde izledim. Kötü değil bence, çok şükür. Ama bu film, hiçbir açıdan James Cameron'ın sinema anlayışı ile bağdaşmıyor. Hikaye onun yazdıkları üzerine ilerliyor olabilir ama ortada bambaşk... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: İsteyip de Bir Türlü İzleyemediğiniz Filmler Ingman Bergman'ın Yedinci Mühür'ünü çok merak ediyorum, hala izleyemedim. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Forum Oyunu "Alttaki..." Hayır, izleyemedim. Alttaki, eşsiz bir hayırsever sana kalkıp "bir yönetmen seç, sana tüm filmografisini dvdler olarak bulup alıp hediye edeyim" dese hangi yönetmeni seçerdin? |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Hero/Zhang Yimou Bu filmi hemen herkes biliyordur ama hala geniş oranda izlenmiş bir film sayılmaz. Malum Zhang Yimou'nun Hero'su. Yakın zamanda Asya kökenli yönetmenler, oyuncular, filmer bayağı popüler oldu, bu doğ... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: İlginç özellikteki filmler.... Allah korusun. Öyle şaka düşman başına. 🙂 En "gözlüklü" film: Matrix. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: İlginç özellikteki filmler.... Evet, ama yine de yanlış olmuş başlık. 😀 Sen kafana göre yap birşeyler sickman, aklıma öyle geldi bende öyle yazdım.2. maddeye Terminal'i de ekleyebiliriz aslında. Tom Hanks'in. Tamamı havaalanında ge... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: İlginç özellikteki filmler.... 2. Madde bozuyor onu. Ve belki sadece en'ler olmaz, kimbilir? 🙂 |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
İlginç özellikteki filmler.... En kahverengi film: Baba serisi. (İç mekanların hemen hepsi kahverendi) Havaalanında başlayıp biten filmler: 12 Maymun ve Aşk Heryerde. En ıslak filmler: Deep Blue Sea ve Perfect Storm. En kuru film: ... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: SÜS (2008) Gayet iyi bir film. Her ne kadar izleyiciyle ilişkisini biraz abartmış olsa da en azından belirgin bir amaç için bunu yapan ve altını doldurmakla uğraşan bir film.Tebrik ederim tüm ekibi. |
Forumda Kurmaca |
17 yıl önce |