Eklenen Forum Cevapları

Re: Film Fabrikası En İyi Filmleri Seçiyor!

Sickman, ben zaten kimse listesini değiştirsin, Yurttaş Kane'i listesine alsın falan diye konuşmuyorum, fikrini değiştirip değiştirmemenle ilgili bir yorumum yok zaten. Dediğim gibi, kendi sebeplerimi...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var !

😀 Harikaymış.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Hegel, dediklerinin doğru tarafları var ama sinema için mesele edebiyattaki kadar net değil. Edebiyatın tarihi binlerce yıl. Olgunlaşmış, kendini defalarca kez incelemiş bir sanat edebiyat. Ama sinema...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

İsteyen istediği filmi listesine koyar tabii ki arkadaşlar, garip karşılamamak lazım. Ben tüm bu açıklamaları "Yapma Görkem, Potemkin'in listende ne işi var?" yorumu geldiği için yaptım. "Sebepler bun...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Bu arada Görkem sen bu başlıkta yayınlanan listeleri göz önüne aldığında hangi listeni seçime dahil ediyorsun? Birinciyi.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Görkem'in yazısından sonra biraz daha ikna oldum gibi bu üçünün ayrı oluşuna. Fakat hala listemdeki filmler, hem oluşturduğum "iyilik" kıstaslarına hem de "sevgime" sahipler diyebilirim. Yani ben list...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Bu tartışma umarım kimseyi rahatsız etmiyordur, sürdürüyoruz ama şahsen benim için keyif verici ve ufuk geniletici bir konu bu. BU yüzden devam ettirme taraftarıyım. İnatla birşeyleri kabul ettirme gi...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Total Video Converter'ı iyi bilenlerden yardım....

Hayır divx avi olarak atman lazım. Avi'nin de çeşitleri var. Hahi işte sorun burada başlıyor. 🙂O çeşitler üzerine tavsiyen var mı yoksa deneyelim bakalım ne olacak mı?

Forumda Diğer Yazılımlar

17 yıl önce

Arkadaşlar, sohbetin taa en başında da bu muhabbeti yaptık, başka bir başlıkta bunu tartışsak daha iyi olur aslında. Burada KEzzAP farklı bir soru sorarak başlığı açmış gibi görünüyor aslında ama bu t...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Total Video Converter'ı iyi bilenlerden yardım....

NEro'da cd yazdırma dışında birşey yapmışlığım yok. Nerovision'u şimdi duydum. 🙂O dediğini yaptım zaten dude. Olmadı valla dostum. Bildiğin avi uzantıyı premiere neden sadece ses olarak görür ki? Anla...

Forumda Diğer Yazılımlar

17 yıl önce
Total Video Converter'ı iyi bilenlerden yardım....

Gayet kullanılan bir program bu, birçok üye bilir. Nette kullanımıyla ilgili bilgi de var ama hiçbiryerde çıktı alınan formatı neye göre seçeceğimizle ilgili bilgi yok. Şİmdi, elimdeki standart 3.02 v...

Forumda Diğer Yazılımlar

17 yıl önce
Re: İlginç özellikteki filmler....

Kevin Smith'e can feda Görkem.. Hele bir snowball effect olayı var ki 1'de, filmin satılmasını sağlamıştır yani.. Valla hayranının çok fazla olduğunu biliyorum. Bakalım, ilk fırsatta deneyeceğim. Belk...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: İlginç özellikteki filmler....

Küfür konusunda bildiğim kadarı ile Clerks 1 ve 2'de iyiymiş. Arşive kattım ama hala izleyemedim. Pek sevdiğim bir tarz sayılmaz.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Bu bir periyoddur ve güneş lekelerinin/patlamalarına bağlıdır. İnsan ile alakası yoktur. Bu doğru değil. Dünyanın belirli periyodlarda ısınıp soğuduğu doğru ama son 150 yıldır yaşanan ısınma, yeryüzü...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Apt Pupil/Bryan Singer

Bryan Singer, Olağan Şüpheliler'le ortalığı dağıtıp bolca hayran edinince hemen millet "sırada ne var?" olayına girdi tabii ki. Ama o beklentileri boşa çıkardı, 4 sene ot gibi oturdu evinde. Ve millet...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Sayfa 164 / 183