Eklenen Forum Cevapları

Re: İsteyip de Bir Türlü İzleyemediğiniz Filmler

Jean Pierre Jounet ve Marc Caro'dan Şarküteri.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Bowling for Columbine/Michael Moore

Hemen herkesin bildiği ama filmlerini çok kişinin izlemediği bir isim: Michael Moore. En iyi belgesel oskarını alırken "utanın mistır buş" diye çemkirip ortalığı ayağa kaldıran ve takdir toplayan ama ...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler

Mesajın, yazıldıktan sonra "değiştirilme" seçeneği kaldırılsın. Çok ciddiyim. Gönder tuşuna basıyorsan, bir sorumluluk yükleniyorsun. O sorumluluğun arkasında da durulması gerekir. Mesaj değiştirmek h...

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: Filmlerden İzlenilesi Sahneler

Valla benim pc'de video falan görünmüyor, kurulu olması gereken birşeylerm eksik sanırım. Mesaj alanlarında büyükçe boşluklar var fark olarak sadece.Benim mesajı siliverin o zaman dostlar, başlığın iç...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Filmlerden İzlenilesi Sahneler

Çok sayıda beni kendine hayran eden sekans var. saysam bitmez gerçekten. Birçok baba filmin bitiş sekansları (Olağan Şüpheliler, Se7en, 400 darbe, Dövüş Kulübü, Godfather, Akıl Defteri, Seconds, Truma...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: En Sevdiğiniz Kısa Filmler

bu filleri izleyebileceğimiz linkler de olsa ne güzel olurdu, tadından yenmez di o zaman 🙂 Bu arada, bende linkleri olmadığı için veremedim filmleri, çoğunu ares, torrent gibi paylaşım programları ve ...

Forumda Kısa Metraj

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

The Treasure of the Sierra Madre.Bahsedildiği kadar muhteşem bir film değil. Hatta yer yer sıkıcı ve abartılı. 6/10

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Herhangi Bir Konuda ve Sebeple Bıktıklarımız!

Toplu taşıma araçlarında yıllarca dinlemek zorunda kaldığım tüm müzikler için toptan bıkma operasyonum, araba almaya beni iten ilk nedendir. mp3 çalar alsaydın keşke, daha ucuz, daha temiz 🙂 Gerçek bi...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
The Crying Game/Neil Jordan

Bizdeki adıyla ve tam çevirisiyle Ağlatan Oyun. Neil Jordan'ın yönettiği, Forest Whitaker, Miranda Richardson, Stephen Rea ve Jaye Davidson'in oynadığı gerçekten farkı, garip, sürprizli, türler arasın...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: En Sevdiğiniz Film Türleri

3, 6, 10Gerilim, bilimkurgu, polisiye-suç

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Herhangi Bir Konuda ve Sebeple Bıktıklarımız!

Geceleri, saatinde uyumamı engelleyip beni sorunlu bir vatandaş haline getiren iğrenç düğünlerden ve müziklerinden bıktım. Trafikten değil, trafikteki öküzlerden bıktım. 10 liraya aldığım şeyi bir haf...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Bu film şu Arizona Dream'de taklidi yapılan uçak sahnesinin olduğu film değil miydi? Evet, o film.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Hitchcock'tan North by Northwest'i izledim. Film gayet, baştan sona aksiyonsuz ajan flmi. Gayet de iyi bir film. 8/10 Hemen ardından da Frank Capra'dan İt's a Wonderful Life'ı izledim. Genel olarak "k...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
The Hunger/Tony Scott

Tony scott'ı nasıl bilirdiniz. Ben iyiye yakın bilirim. Görsel hokkabazlıklarını saymazsak severim. Ama öyle bir filmi var ki benzerine rastlamak gerçekten çok zor. Ve bu adamın da en iyi ve farklı fi...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: FF Portal Sistemi v.2

Hararetle, merakla, korkuyla, dramla, belgeselle, kurmacayla, aksiyonla, komediyle hatta deneyselle bekliyoruz.Acil tasarımı bitmiş kısa film sitesi aranıyor. Sahibinden, temiz, orjinal olsun. Doktord...

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Sayfa 162 / 183