Görkem
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: En Son İzlediğiniz Film The Reader.... Son yılın gizli başyapıtı. Enfes bir film. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Pan'ın Labirenti'ni bu kadar başarılı bulmayan nadir izleyicilerdenim sanırım. Bana göre Harry Potter'ın herhangi bir bölümünden daha iyi bir film değil bu. Hoş, sevimli, eğlenceli. Ama o kadar. 🙂 Yan... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: İyi ya da kötü yönde sizi şaşırtan filmler. Evet Hegel.... Amerikan Sapığı.... Kesinlikle beni de en fazla şaşırtan filmlerdendir. Ve birçok kişi de film için "hiçbirşey yok" gibi görmüşlerdi. Ama enfes bir filmdir. Küre.... Çok iyi birşey bek... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Pan'ın Labirenti'ni bu kadar başarılı bulmayan nadir izleyicilerdenim sanırım. Bana göre Harry Potter'ın herhangi bir bölümünden daha iyi bir film değil bu. Hoş, sevimli, eğlenceli. Ama o kadar. 🙂 |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: İyi ya da kötü yönde sizi şaşırtan filmler. Scorsese'den Korku Burnu. Gayet vasattı, bomba bir film bekliyordum. Scorsese, "The Last Temptation of Christ"i çekmek için studyoya yalvarmış. Onlar da tamam onu çek ama ondan sonra da elimizde böyle... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: İlginçlikler.... İlginçlikler.... Bugün Kwai Köprüsü izlerken bıçaklama sahnesini görünce aklıma geldi aniden, hemen yazalım. Christopher Lee, Yüzüklerin Efendisi'nde, Saruman karakterini canlandırıyor ve üçüncü filmde (genişletilmiş ... |
17 yıl önce | |
|
Re: İlginç özellikteki filmler.... "İnsanın hayat enerjisini emen, için karartan" film denince aklıma direk, rakipsiz, eşsiz ve tartışmasız Bir Rüya içi Ağıt gelir. Enfes ama enfes olduğu kadar tekrar tekrar izlemeye uygun olmayan bir ... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Forum oyunu - Pano Le salaire de la peur |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: İlginç özellikteki filmler.... Aslında muhteşem olup da finalleri sağlam olmadığı için tatmin edici görünmeyen filmler: Birdy/Alan Parker ve Nikita/Luc Besson Hitchcock filmlerinin yarısı bu sınıfta bence. 12 filmini izledim, sonun... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
İyi ya da kötü yönde sizi şaşırtan filmler. Çok fazla var mutlaka, hepimizin vardır sanırım. Aklıma geldikçe eklerim. Final Fantasy 7-Advent Children hayatımda izlediğim ne iyi filmlerdendir. Bir arkadaş izletmişti zorla. Hiç iyi birşey beklemi... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Le salaire de la peur/Wages of Fear (1953) - Henri-Georges Clouzot Uzun zamandır izlenmeyi bekliyordu. Bir kere soluksuz izlenen bir film. Orijinal klişelerden uzak bir hikaye anlatımı var. Böyle stan... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Luis Bunuel'den Burjuvazinin Gizemli Çekiciliği'ni izledim. Söylendiği gibi eşsiz, başyapıt olan bir film değil bu. Çok ilginç, şaşırtıcı, düşündürücü anlar, sekanslar, ayrıntılar mevcut aslında. Ele ... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: İlginç özellikteki filmler.... Aslında muhteşem olup da finalleri sağlam olmadığı için tatmin edici görünmeyen filmler: Birdy/Alan Parker ve Nikita/Luc Besson |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Konu Dışı Sorular Klasörün içindeyken sağa tıklayıp "Özellikler" i seçtiğinde çıkan pencerede "Özelleştir" sekmesini aç. Orada "Ne tür bir klasör istiyorsunuz?" bölümünden istediğin klasör görünümünü seç. Sonra da altt... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Konu Dışı Sorular sonra “araçlar”a tıkla, en altta “klasör seçenekleri”ne tıkla, ikinci sekmedeki “görünüm”e git ve “bütün klasörlere uygula” kutucuğuna tıkla. Bundan sonra her zaman aynı görüntüyü alacaksın. (Bendeki ... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |