Eklenen Forum Cevapları

Re: Amaç: TDK'ya açık mektup sunmak!

Ters birşey yok Ahbap. Ya bu arada, Ahbap böyle mi yazılıyor? 🙂

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Tüm bir ülkeyi ya da milleti ilgilendiren hiçbirşey tamamen sivil yönetimde olamaz. Ya devlet yapar (eskiden böyleydi, neyse ki değişiyor) ya da devletin yetki verdiği ve denetlediği bir kurum yapar. ...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Ahpap, hükümen başkadır dil başkadır diyorsun. Bunu iddia eden yok zaten. Dili halk yönlendirir diyorsun, o zaman hangi kelimenin Türkçe olup olmadığına da halk karar versin. Halk arasında para toplay...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Arkadaşlar, sivil ya da resmi.... Neticede Türkçe'nin resmi bir dil olarak baş incelemecisi, baş kurumu Türk Dil Kurumu. Bu kurumun uygulamalarını, yöntemlerini beğenmiyor, takdir etmiyor olabiliriz. ...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Amaç: TDK'na açık mektup sunmak!

Arkadaşlar. Herkesi gruba davet ediuorummmmmm!Orada sunduğum öneri paketini de okursanız ve hatta üzerine fikrinizi söylerseniz çok çok sevinirim.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Düzelttim zaten yazdığımı. Üstüme gelmeyin. 🙂

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Jacob's Ladder/Adrien Lyne

Adrien Lyne'ı nasıl bilirsiniz?Eğer izlemediyseniz bu filmden sonra iyi bileceksiniz. Jacob's Ladder. Yine hikayesini anlatmayayım, ne kadar az şey bilirseniz o kadar iyi. Tür gayet psikolojik/korku/g...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: İsteyip de Bir Türlü İzleyemediğiniz Filmler

Teenage Father/1978 Şeytanın Avukatı, Dolores Claiborne, Ray filmlerinin yönetmeni Taylor Hackford'un oscarlı kısa filmi.Bulamıyorum. Yok-yok-yok!

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

TDK'ya da denebilir, TDK'na da denebilir. Eğer TDK'yı Türk Dil Kurumu olarak okuyorsam bu eki koymamda bir sakınca yok.Hata değil, bir tercih.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Amaç: TDK'ya açık mektup sunmak!

Arkadaşlar.Facebook'ta, gördüğünüz başlık üzerine bir grup oluşturdum. Katılır ve katkıda bulunursanız sevinirim. Link: " onclick="window.open(this.href);return false; Bu tip bir link vermek yasak değ...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: En Sevdiğiniz Film Türleri

Arkadaşlar....Ankete katılmak isteyenler bu kadar mı?

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Luis Bunuel'den bir hayalkırıklığı daha.Gündüz Güzeli'ni izledim. "Tartışma Yaratan eşsiz erotik başyapıt" (dvdsindeki açıklamada böyle yazıyor) diye anılan film bana göre gayet "eskimiş" bir film. Gü...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Tabiat Üstü / Psişik Olaylar / Fenomenler

Çok zoruma gidiyor aslında ya, bak yine anılarım depreşti.Böyle gazete haberlerine falan güvenmeyen, benim gibi kişilere garip bir bakış tutturuluyor.Ben her türlü haberi, kendi kaynağından alma taraf...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Tabiat Üstü / Psişik Olaylar / Fenomenler

Ben inanmıyorum böyle haberlere. Aslı çıkmıyor çünkü. Cem YIlmazın dediği gibi, bir gün çıkıp tekrar anılmayan haberler bunlar.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Mizah / Fıkra / Espri

Otobüslerin uğradığı dinlenme tesislerindeki tuvaletlerde, kabinlerden gelen inanılmaz seslere rağmen ayna ve lavabolarda hiçbir şey yokmuş gibi takılan kalabalığa güldüğüm kadar çok az şeye gülmüşümd...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Sayfa 152 / 183