Eklenen Forum Cevapları

Re: FF Magazin Forever

🙂

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: ilginç bir cinsel fantezi ürünü

Bu tip bir proje yaklaşık olarak Hostel filmlerini hatırlatıyor bana. Niyetlenmişsin, yapacaksındır tabi, buyur yap, ilgini çekmiyor olsaydı niyetlenmezdin zaten. Ama ben kesinlikle uzak durmaya çalış...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce
Re: Görkemli Bir Buluşma

Gelen herkese teşekkürler. Hoş sohbetti. Tekrarını yaparız umarım.

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: "Eksi ikiyüz" Kısa Film

Valla ben de ahbapla aynı fikirdeyim. Ve bu yüzden film üzerine konuşmak istemiyorum.Benim esas hoşlanmadığım ve karşılaşmaktan neredeyse bıktığım şey şu ki: herhangi bir filmin çok kısa sürelerde, ço...

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Masaüstünüz

Bu masaüstümu, komediden niye başyapıt çıkmıyor diye soran arkadaşım Görkem'e armağan ediyorum (biliyorum tam istediğin cevap değil ama idare et birader :)). Eh, napalım? Anca 1920'lerden 50'lerden ...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Palahniuk'tan uyarlanan Tıkanma'yı izledim. Ve ne yazık ki çok ilginç birkaç an ve Palahniuk'tan geldiği belli olan birçok güzellik içeriyor olsa da genel olarak zayıf bir film Tıkanma. 5/10

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Görkemli Bir Buluşma

Görkem sinema üzerine kendince birsürü yazı yazmış, sonra bunları bir foruma atmış, üyelerden "vay be, senin yazılar hoşmuş, devam etsene" gibi bir tepkiyle karşılaşıp çok sevinmiş ve gaza gelip yazma...

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: Inglourious Basterds

Yukarıdaki yorumuma ve Tarantino'dan pek hoşlanmamama rağmen rahatça söyleyebiliyorum ki Sonsuzlar Çetesi çok iyi bir film. Hazzetmediğim, gereksiz bulduğum birçok şey oldu filmde ama yine de belki de...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Soysuzlar Çetesini izledim. Tarantino'dan pek has etmeyen biri olarak bile rahatça söyleyebiliyorum ki bu film gerçekten iyi bir film. Daha net bir yorum yapmak ve Ucuz Roman'dan daha iyi olup olmadığ...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Benimsinemlarim

Banim sinemalarım artık aktif. Ama içerik tamamen değişmiş. Göz atmak isteyen olabilir.

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce
Re: İyi ya da kötü yönde sizi şaşırtan filmler.

Heryerde başyapıt diye anılan Luis Bunuel'in Gündüz Güzeli tam bir hayalkırıklığıydı.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Billy Wilder'dan The Apartment.Sevimli bir romantik durum komedisi. Ancak abartıldığı kadar da iyi bir film değil.5 oscar almış üstelik. Bol bulmuşlar, dağıtmışlar.Jack Lemmon'un sevimliliği olmasa ge...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Nasıl Bir Film Çekmek İsterdiniz?

Bir de şöyle bir durum var arkadaşlar:Yönetmen arkadaşlara sordum uzun uzun, "nasıl senaryolar istiyorsunuz?" falan diye. Fazla ilgi görmedi o konu ama bence çok önemli.Neyse.... Profesyonel sinemacıl...

Forumda Senaryo ve Hikaye

17 yıl önce
Re: Nasıl Bir Film Çekmek İsterdiniz?

ayrıca içinde gece çekilmiş otoban ve yol çizgileri olan planlar gördüğümde kendimden geçiyorum. mutlaka böyle bir sahne, böyle bir plan çekmek istiyorum. Böyle bir hikayem var. Senaryosunu zaman buld...

17 yıl önce
Re: Başlarken

Aklındaki herşeyi yaz. Günlük iyi bir çözüm olabilir.Bir süre yazdıklarını okuma, at birleylere kalsın. Aradan zaman geçtiğinde onları tekrar oku.Eğer yazdıkların sana hoş geliyor ve başka fikirlere k...

17 yıl önce
Sayfa 151 / 183