Eklenen Forum Cevapları

Re: "Gözümüzün önünde büyüyen" oyuncular

Daniel Radcliffe. Nam'ı diğer Hayri Pıtır. İlk bölümdeki haline bakın, bir de şimdiki haline. Bebekti yahu. Şİmdi aslan gibi delikanlı oldu.Tabi Haley Joel Osment. 6. His'teki velet. Pek projesi görül...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: İlginç özellikteki filmler....

12 Kızgın adam ve Man from Earth ile ilgili karşılaştırmana katılıyorum. Ama bu karşılaştırmayı yapmak çok anlamlı değil bence. Dediğin gibi, o zamanlar için daha kolay anlaşılır ve sınıflanabilir kar...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Telefon kulübesine bende katılıyorum, keyifle izlenen bir filmdir ama Barda için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Bir film iyi, kötü, eksik, fazla vs. olabilir bana göre, herkesin canı sağolsun. Ama bir fi...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: tek bir kamera çekimi sırasındaa bissürüü açı

Aynen hepatitin dediği gibidir. Sadece, tekrarı olanaksız olan karmaşık çekimler çok sayıda kamerayla yapılır. John Woo bu konunun en iyi örneği. Örneğin Face Off'un giriş sekansındaki uçağın hangara ...

Forumda Görüntü Yönetimi

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Yıllardır ilk kez tvde bir film izledim. O da bir türlü edinemediğim Devrim Arabaları'ydı.Baştan sona çok iyi bir film Devrim Arabaları.Var ufak tefek kusurları ya da eksiklikleri, şimdi bahsetmeyeyim...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Görkemli Bir Buluşma

uuratlgn Marmara Büfe'de (öğrenci dostu) bizi bastığında Görkem, Görkem+1, Bidıl ve ben yemek yiyorduk. Thales'te biz diye başka bir masayla hoşsohbet ettikten sonra beni arayınca onu Marmara'ya yönle...

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü

Sen de hoşgeldin. +1

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü

Hoşgeldin....

17 yıl önce
Re: Görkemli Bir Buluşma

Ya arkadaşlar, şu yaş sohbetini bir 30 yıl falan ertelesek?Yaş kaygısı nedeniyle strese girmenin ötesinde ne var öğrenmek istemiyorum. 🙂

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: Sinema ve Senaryo Yazımı Üzerine Kitaplar

James Monaco - Bir Film Nasıl Okunur diye ucundan başlayıp henüz bitirmediğim bir kitap var. Bitirmeye imkan yok ki. 10bin sayfa falan neredeyse kitap. Kitaplığım sola sarktı o kitap yüzünden. Daha ö...

Forumda Kitaplar

17 yıl önce

Tek mekanda geçen çok iyi filmler: 12 Kızgın adam ve The Man from Earth. En sanal film: Tron

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: "Eksi ikiyüz" Kısa Film

"zamanım yoksa çekme"çeksen de gönderme!!!!!!!!hayda, o niye ? Mesajımda bunun cevabını yaklaşık olarak vermiştim, tekrar vereyim:"Zamanın yoksa çekme" çünkü bu iş sıkı ön çalışma ve sabırlı bir çeki...

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: 'Yarınsız' (2009)

İlk filmim ya da şu sebeblerden şunlar oldu bunlar oldu, yarım günde çektik gibi baştan uyaran bir mesaja sığınmadan, belliki ilk filminiz olan çalışmayı cesurca koyduğunuz için kendi adıma takdir ede...

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: ilginç bir cinsel fantezi ürünü

Aliünal gayet açıklayıcı ve birçok açıdan katıldığım bir mesaj yazmış.Ve onun söylediklerinin/sorduklarının haklı tepkiler olduğunu gösteren şey şu ki: Ben onun sorduklarının özetini zaten yukarıda so...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce
Re: FF Magazin Forever

Tam tersi be! Ses kalmadı Görkem'le kapışmaktan. PEhey. Ayrıca Kalabalık olduğumuz anlarda konuştuğumuz şeyleri de ben sana dökeyim. Toplam 3 saat oturduysak: Işık nedir? Nasıl yapılır? : 35dk.Garson...

17 yıl önce
Sayfa 150 / 183