Eklenen Forum Cevapları

The Mothman Prophecies/Mark Pellington

Bu tavsiye edeceğim filmin imdb notu 6,5 arkadaşlar. İçeriği bir çok kişiye en kaba anlatımla traş gelecektir. Saçma sapan varoş korku hikayelerinde biridir belki de.Ama kamera kullanımında, kurgu uyg...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Eastwood'tan Gran Torino'yu izledim.Pek sevmediğim bir herif olan Eastwood yine bildiğimiz Eastwood. Yine silah, yine yumruk, yine kısık gözler, yine maço erkek, yine Amerikan milliyetçisi yaşlı, aksi...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Halit Refiğ hayatını kaybetti

Türk sinemasının önemli isimlerinden biri tabii ki. Çok üzücü. Türk Sinemasının ve tüm sevenlerinin başı sağolsun.

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: kısa film için hangi kamera?

Sana birçok arkadaş yardımcı olacaktır burada ama bu sorduğun sorunun net bir cevabı yok gibi geliyor bana.Hani, sanki elinde 10 liralıktan 10.000 liralığa kadar 20 tane kamera varmış da hangisini seç...

Forumda Kamerayı Bulmak

17 yıl önce
Femme Fatale/Brian De Palma

Brian De Palma çeşitli açılardan "arkada kalmış" bir isim aslında. Az konuşulan, tanınmayan bir isim olmadığı halde neden böyle diyorum? Çünkü onun çıkış yaptığı dönemdeki diğer parlayanlar sinema tar...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Filmini görmedim ama artık eminin ki sen bu adamı sevemeyeceksin sanırım. 🙂

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler

Sağolasın dostum. Birşeyler eklemeyi düşünürseniz yapın lütfen. Eyüp'e ulaşamadım, özellikle onun eklemek istedikleri olabilir.

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: "Kusursuz" Ortamlar Yaratmak (Barton Fink Olmak?)

Dostum, ben zaten asla negatif bir eleştiri getirmiyorum filmlerine, haddim değil bir kere. Fİlmlerine değil, izleyicisine yaklaşımına negatif eleştirim var. Filmlerinin herbiri gerçekten bilimsel bir...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce

Hemen oturup yazdım valla. Sen de sabitlemişsin hemen. Nasıl? Yeterli olmuş mu? Ya da yeterince "sade" olmuş mu? En azından "ilk bakış" için tasarlanmış kısmı? 🙂

17 yıl önce
Senaryo Gönderiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler!

Arkadaşlar, isterseniz aşağıda ayrıntılar var ama ben bir bakışta anlaşılabilmesi için kısaca yazıyorum,: BU BAŞLIĞA ATACAĞINIZ METİNLER, AŞAĞIDAKİ SENARYO AŞAMALARINDAN 1 VE 2’Yİ ARTARDA YA DA 1 VE 3...

Forumda Senaryo ve Hikaye

17 yıl önce

Ben gerçekten senin kadar ayırt edemiyorum sanırım yazmaya değecek ve demeyecek mesajları, an'ları Eylem. Haklı olabilirsin.Herhangi bir şablona uymayanları silmekten falan da bahsetmiyorum ben yanlız...

17 yıl önce

Demek istediğini anlıyorum, haklı olabilirsin. Ama olay şu ki, belirttiğimiz kurallara uymayan şeyleri okumak zaten zorlaşıyor. İlla benim dediğim gibi yazın meselesi değil, böyle yazın ki okuyan anla...

17 yıl önce

Senaryo ve hikaye başlığına sabit bir başlık açılsın lütfen. Oraya hikaye ya da senaryo atacaklara bazı kurallar verelim, bir şablon hazırlayalım ki atılanların okunması, değerlendirilmesi kolaylaşsın...

17 yıl önce

🙂 Neden en son üüüüç? Yönetmenlik olarak daha iyi?İyi oyunculuğun sebebi dublaj?Dünyayı Kurtaran Adam yaratıcı?Badi'den daha çok korkulması neyi gösterir? Bunlar üzerine bir başlık aç dostum, aylarca ...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Eylem, seninle yıllarca tartışsam bıkmam da, kırılmam da, tek bir muhalefetine de bozulmuş değilim, biliyorsun. Neyse, başlığı dağıtmayalım. Forumun fakirliği üzerine nasılsa konuşacak fırsatımız olac...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Sayfa 148 / 183