Eklenen Forum Cevapları

Re: İzmir Üniversiteler Arası Kısa Film Ödülleri

Yardımcı olmaya çalışırım.

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: Fetüs

Bu son cevabından da gayet iyi anlıyorum ki tespitlerimde gayet doğru hamleler yapmışım.Seninle bambaşka bakışlara, yöntemlere, sanatsal kaygı ve algılara sahibiz.Ve kesinlikle ben seni anlıyorum, emi...

Forumda Arşiv

17 yıl önce

Sen malı koy, bırak isteyen istediğini söylesin. En doğrusu budur. İsteyen istediğini söyler. Akıllı adam negatif ya da pozitif, derin ya da yüzeysel akıllı yorum yapar, akıllı olmayan adam da salakça...

Forumda Arşiv

17 yıl önce

Of ya....Arkadaşım, sen birilerini birşeyleri anlamamakla suçluyorsun, sen de benim mesajımı anlamadan yazıyorsun.Bu durumda ne yapmalı?Dedim ya, sen en başından kaybediyorsun zaten. Ben buraya gelir,...

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

Söylediğinin doğru be şikayetinin haklı tarafı var tabii ki ama inan bana dostum, artık kamera ya da bütçe falan o kadar büyük dert değil.Konu uzun, hep konuşuldu bunlar zaten. Ben sadece yazanların e...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Ve ve....Sinemacı, illa anlatacak hikayesi olan demek değildir, hikaye anlatabilen demektir.Herkes, illa anlatacak birşeyleri olduğunu sanıyor ama yok işte. Anlatacak birşeyiniz yok.O zaman birilerini...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Elimde bir sürü yazılmış ya da yazılmayı bekleyen hikaye/senaryo var.Bana göre hiçbiri başyapıt değil ama hepsi de çekilmeye değer, sinema ve kısa film için gayet tatminkar filmler çıkaracak hikayeler...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Gelecek olan eleştirileri sınırlamaya ve peşinen tasnif etmeye çalışman garibime gitti.İsteyen istediği eleştiriyi getirir, bu konuda yapılabilecek hiçbirşey yok, olmamalı zaten.Eğer filmini görüş ve ...

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: İzlenilesi Yabancı Filmler

Yahu vornır biraderler, forum renklensin zenginleşsin diyoruz, bolcana uzuncana yazıyoruz yaranamıyoruz. Olmadı öyle kısa kısa yazı geçsek "Görkem bozdu, forumu boşladı" diyeceksiniz, biliyorum. Bahan...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Halit Refiğ hayatını kaybetti

Ve yine sinir olduğum birşey, kanlı canlı sağlıklı hatırladığımız değerli insanların son düşmüş hallerini görmek istemiyorum ben yaa!Bazı yılanlar da özellikle "bakın o sevdiğiniz, aslanlar gibi insan...

Forumda Duyurular

17 yıl önce

😀

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Elimizden geleni yapıyoruz arkadaşlar. Sinema üzerine yazdığım her satırı keyif alarak yazıyorum inanın ki.Belli değil mi düd? 🙂

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

hegel, sen öyle birşey söyledin ki....Neyse, bunu özelden konuşalım. 🙂Kutlukhan Kutlu bana göre ülkenin en iyi sinema yazarıdır. Açık seçik ve net bir numaradır yani. Üzerine ayrıca yazmış olduğum bir...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Haaa.... 🙂 Yok est. Kötü birşey falan gibi algılamadım zaten, sadece anlayamadım.Ama arkadaşlar, öyle ansiklopedi gibi yazdığım fikri falan biraz abartılı yani.Eylem sağolsun abartmada becerikli bir k...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

😀 Görkem eleştirilerini gerçekten okuyor muyuz diye bizi test etti herhalde. Okuduğum en eğlenceli film eleştirindi hahaha. Ya da dediğim gibi bizi test ettin. Kitap çıkar bu dille bak çok satar.Hehe ...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Sayfa 147 / 183