Görkem
Eklenen Forum Cevapları
|
Ali/Michael Mann Michael Mann. Tanıtmaya gerek yok herhalde.Ama neredeyse tüm dünyanın varlığını bildiği ama gerçekten çok az kişinin izlediği "Ali"yi tanıtmaya gayet gerek var.Zira film maliyetini çıkaramamıştı, zara... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Bu aralar, hayran olduğum filmlere döndüm yine, yeni birşey izlemeye elim gitmiyor.Mann'in Ali'sini izledim. Daha önce de övmüştüm buralarda zaten. Olamaz böyle bir film. Gerçekten olamaz. Mann bile t... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film John Frankenheimer'den Seconds'ı yeniden izledim, bu 4. izleyişim sanırım.Her izleyişimde daha da emin oluyorum ki bu film gerçek bir başyapıt.Başyapıt diye anıldığını duyduğum/gördüğüm ve özenle bulu... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Sinema nereye gidiyor? 3D filmler, Animasyonlar vs vs.. Bresson ;"Olanaklarım arttıkça yapabileceklerim azalıyor" Bresson gibi minimalist bir yönetmenden böyle bir söylem duymak hiç şaşırtmadı beni. Çünkü zaten teknolojik gelişmelerle Bresson sinemasının k... |
17 yıl önce | |
|
Re: Sinema nereye gidiyor? 3D filmler, Animasyonlar vs vs.. Sinema, teknolojik olarak nereye giderse gitsin, bazı temel özelliklerini yitirmeyecektir. Hiçbir teknolojik gelişim, bir filmi daha çekici, daha iyi, daha değerli yapmaz. Bu teknolojik gelişmelerin i... |
17 yıl önce | |
|
Re: İzlenilesi Yabancı Filmler Ya ben şamahlanla bir ara bir çay içmiştim bizim sanayide. O zaman o kaportacı hilminin yanında çalışıyordu o. Neyse abi, ölümsüzün tretmanı yazıyordu o zamanlar. BU film ilk taslakta seks filmiydi as... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Unbreakable/M. Night Shyamalan M. Night Shyamalan, 6. His'le ortalığı birbirine katmıştı hatırlarsanız. Oscar adaylığı falan. Sonraki filmlerinin her biri de hep önemsenen yapımlar oldular. Özenliydi hemen her biri, iyi yönetilmişl... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Ben de hiçkoka öyle diyorum abi asıl sorun bende 😀 Agatha Gıristi kadar sığ bi eleman alfredoo Sickmaaaaan! Duyuyor musuuuun?Bak arkadaşımız ne diyor. 🙂 |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: 'Yarınsız' (2009) Görkem ne var abi içerikte. Genç bir arkadaş filmini çekmiş, filmfabrikası'ndan öğrendim demiş daha ne olsun ya ne güzel işte. Ben çok sevindim yani. Ya kanka, haber olması iyi tabi ama filmin içeriği... |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Kedi Kadın'ın Nastassja Kinski'ni oynadığı 82 yapımı olanını izledim.Ya, sorun bende mi bilmiyorum, bu filmlerin nesine iyi, kült, başyapıt, kıl tüğ demişler anlamıyorum ki. Abuk subuk bir kurgu, zerr... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: 'Yarınsız' (2009) Valla hoşlanma ümidi ile açtım haberi ama içeriğini görünce. 🙁 |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Annie Hall/Woody Allen Yine tür değiştirelim. Ve yeni türe en genel ifade ile "Vudi elın sineması" diyelim. Çünkü gerçekten isim hakkı olarak bu tip filmler vudi elın filmi olarak tescillenmeli ve vudi amca her benzer filmd... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var İnşallah dostum. Uygun olduğunda konuşalım, paylaşalım. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü Hoşgeldin. |
Forumda Film Fabrikasi.com |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Brian De Palma'dan Dokunulmazlar'ı izlemiştim uzun yıllar önce. Çok az şey hatırlıyordum, merdiven sekansı gibi. Oturdum tekrar izledim. Kalktım, aklımda yine sadece merdiven sekansı vardı. 6 anca ede... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |