Eklenen Forum Cevapları

Ali/Michael Mann

Michael Mann. Tanıtmaya gerek yok herhalde.Ama neredeyse tüm dünyanın varlığını bildiği ama gerçekten çok az kişinin izlediği "Ali"yi tanıtmaya gayet gerek var.Zira film maliyetini çıkaramamıştı, zara...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Bu aralar, hayran olduğum filmlere döndüm yine, yeni birşey izlemeye elim gitmiyor.Mann'in Ali'sini izledim. Daha önce de övmüştüm buralarda zaten. Olamaz böyle bir film. Gerçekten olamaz. Mann bile t...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

John Frankenheimer'den Seconds'ı yeniden izledim, bu 4. izleyişim sanırım.Her izleyişimde daha da emin oluyorum ki bu film gerçek bir başyapıt.Başyapıt diye anıldığını duyduğum/gördüğüm ve özenle bulu...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Sinema nereye gidiyor? 3D filmler, Animasyonlar vs vs..

Bresson ;"Olanaklarım arttıkça yapabileceklerim azalıyor" Bresson gibi minimalist bir yönetmenden böyle bir söylem duymak hiç şaşırtmadı beni. Çünkü zaten teknolojik gelişmelerle Bresson sinemasının k...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce
Re: Sinema nereye gidiyor? 3D filmler, Animasyonlar vs vs..

Sinema, teknolojik olarak nereye giderse gitsin, bazı temel özelliklerini yitirmeyecektir. Hiçbir teknolojik gelişim, bir filmi daha çekici, daha iyi, daha değerli yapmaz. Bu teknolojik gelişmelerin i...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce
Re: İzlenilesi Yabancı Filmler

Ya ben şamahlanla bir ara bir çay içmiştim bizim sanayide. O zaman o kaportacı hilminin yanında çalışıyordu o. Neyse abi, ölümsüzün tretmanı yazıyordu o zamanlar. BU film ilk taslakta seks filmiydi as...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Unbreakable/M. Night Shyamalan

M. Night Shyamalan, 6. His'le ortalığı birbirine katmıştı hatırlarsanız. Oscar adaylığı falan. Sonraki filmlerinin her biri de hep önemsenen yapımlar oldular. Özenliydi hemen her biri, iyi yönetilmişl...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Ben de hiçkoka öyle diyorum abi asıl sorun bende 😀 Agatha Gıristi kadar sığ bi eleman alfredoo Sickmaaaaan! Duyuyor musuuuun?Bak arkadaşımız ne diyor. 🙂

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: 'Yarınsız' (2009)

Görkem ne var abi içerikte. Genç bir arkadaş filmini çekmiş, filmfabrikası'ndan öğrendim demiş daha ne olsun ya ne güzel işte. Ben çok sevindim yani. Ya kanka, haber olması iyi tabi ama filmin içeriği...

Forumda Arşiv

17 yıl önce

Kedi Kadın'ın Nastassja Kinski'ni oynadığı 82 yapımı olanını izledim.Ya, sorun bende mi bilmiyorum, bu filmlerin nesine iyi, kült, başyapıt, kıl tüğ demişler anlamıyorum ki. Abuk subuk bir kurgu, zerr...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: 'Yarınsız' (2009)

Valla hoşlanma ümidi ile açtım haberi ama içeriğini görünce. 🙁

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Annie Hall/Woody Allen

Yine tür değiştirelim. Ve yeni türe en genel ifade ile "Vudi elın sineması" diyelim. Çünkü gerçekten isim hakkı olarak bu tip filmler vudi elın filmi olarak tescillenmeli ve vudi amca her benzer filmd...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

İnşallah dostum. Uygun olduğunda konuşalım, paylaşalım.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü

Hoşgeldin.

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce

Brian De Palma'dan Dokunulmazlar'ı izlemiştim uzun yıllar önce. Çok az şey hatırlıyordum, merdiven sekansı gibi. Oturdum tekrar izledim. Kalktım, aklımda yine sadece merdiven sekansı vardı. 6 anca ede...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Sayfa 146 / 183