Görkem
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Beyaz oda Bir yere gelemediğimiz ve yanlış yolda olduğumuz fikrine sahip kişilerin sadece tüketenler olduğunu kim söyledi?Gelişiyoruz mutlaka ama bizim gelişmemiz devede kulak. Bu bir evrim. Bizim devrime ihtiy... |
Forumda Kısa Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Sinema nereye gidiyor? 3D filmler, Animasyonlar vs vs.. Aksiyon = Bourne Serisi Son birkaç yıldır benim için de aynen böyle. |
17 yıl önce | |
|
Re: Beyaz oda Verilecek her cevaba, yapılan her yoruma bir cevap geliyor, herkesin fikri farklı.Benim sebebim bu, seninki şu, onun açıklaması bu, diğerine göre bir açıklamaya gerek yok.Herkes istediğini çeker, herk... |
Forumda Kısa Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Sinema nereye gidiyor? 3D filmler, Animasyonlar vs vs.. Bence kesmez bağırışma. Adana adliyesi gibi millet birbirine saplıklarla dalmalı. |
17 yıl önce | |
|
Re: Beyaz oda Fark şurada: yapılan işin ciddiyetini kavramak. Neyi neden nasıl yaptığını iyice düşünmek. Filmde yer alacak hiçbirşeyi akışına bırakmamak. Fİlmin her ama her ayrıntısını enine boyuna düşünmek. Emin o... |
Forumda Kısa Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Sinema nereye gidiyor? 3D filmler, Animasyonlar vs vs.. Sanatçı teknolojiyi öyle bir yerde kullanabilir ki ortaya çıkan iş teknolojik bir ürün mü yoksa sanatsal bir ürün mü olur belli olmaz.T2'de T-1000'in parmaklıkların arasından geçmesi böyle bir andır. ... |
17 yıl önce | |
|
Re: İzlenilesi Yabancı Filmler Vardır mutlaka başka araklar. İbo ile Güllüşah'ta vardı cam kırma ve hemen ardından cam satma olayı yanlış hatırlamıyorsam. Yine Kemal Sunal. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Offf.... Amman dostum, Carpenter'la Mann'i aynı cümle içinde görmek bile beni germeye yetti.Seveni vardır, dikkatli konuşayım ama Carpenter çok kötü bir yönetmendir bana göre. Mann ise çok iyi.İkisini... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Beyaz oda Bende onu diyorum. Amacınız film çekmek değil.Neden değil? Şundan bundan. Eyvallah.Ama dostum siz de yapamayacaksanız kim yapacak bu filmleri?Birçok kişiye göre daha az eksiğiniz var.Yapın birader, fi... |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: İzlenilesi Yabancı Filmler 🙂Alemsiniz dostlar.Eylem'in anlattığı aynen doğru, Kemal Sunal'ın bir filmi aynen buradan arak. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Beyaz oda Bu ve benzeri birçok videoyu keyifle izliyoruz belki. İyi ya da kötü olup olmadıkları üzerine birşeyler söylüyoruz ama bence sorun şu ki, izlediğimiz birçok kısa film, bir film değil. O mertebede, o a... |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
City Lights/Charlie Chaplin Chaplin'in The Kid, Gold Rush, Great Dictator, Modern Times gibi başyapıtlarının yanında kısmen gölgede kalmış başyapıtı: Şehir Işıkları.... Çok farklı bir Chaplin filmi sayılmaz bu aslında. Yine aynı... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Sonunda Public Enemies'i izledim. Bir ara "Görkem bu filmi beğenir/beğenmez" gibi bir sohbet yapılmıştı, aramayayım şimdi, gerekli değil ama açık ve net söyleyeyim: Görkem bu filmi beğenmez. "Sinemada... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Ejder Kapanı Abi ben misafir yönetmen olayına da karşıyım. Aksiyon sahnelerini biz çekelim bizim başarımız olsun. Luc Besson gelip filmin en önemli sahnelerini çektikten sonra ben bu filmin yönetmenini niye alkışl... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Ejder Kapanı Kaç fişi var bu filmin? 🙂Valla polis, mafya, kavga dövüş filmleri sinemamıza ne yazık ki kötü dizilerle adını yazdırdı.Bu imajı değiştirecek herşeye kapım açık. Yeterki kaba içerik ve kötü işçilik olm... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |