Düd
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Mizah / Fıkra / Espri Xkcd her zaman çok iyi mizah yapmıştır ama bu sefer kendini aşmış, hiç de üşenmemiş mübarek.." onclick="window.open(this.href);return false; |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Sinema nereye gidiyor? 3D filmler, Animasyonlar vs vs.. Panavision sessiz ve derinden ilerliyormuş açıkcası. Bambaşka bir dünyaya girmek üzereyiz. Genesis ve F900 gibi kameraları yapan ekibin başındaki isim John Galt, RED'in ve genel olarak kamera dünyasın... |
17 yıl önce | |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) " onclick="window.open(this.href);return false;Bir de bana bak töbe töbe.. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Bi Zahmet Bidıl'ın bana anlattığına göre oğlum şuradan geç, başına bir şey gelecek diyerek adamı salıyorlarmış ortama. Oyuncu dedikleri sadece başına bir şey geleceğini biliyor yani. Ajanslardan alıyorlarmış in... |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
Re: Office live Workspace (mükemmelden de öte) Google docs de kullanabilirsin. Hatta biri yazarken diğeri anında görüyor... Ben de onu diyecektim. Bir de Google Wave çıktı şimdi, o da msn+forum+youtube+office+vs. tarzı çook acayip bir şey. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Ben bir yerde sen yazdın mı dedim, niye alınıyorsun anlamadım. Ben burada özel olarak adama da laf etmedim (ha yazdığını okumayı adama dedim tabii, ilk mesajımdan bahsediyorum, sana laf etsem yazıyı y... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Dilbilgisi bilmeye gerek yok abi, yazdığını göndermeden bir kez okumakla alakalı bu öyle nüans falan yok ortada çünkü. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Bi Zahmet Ben eğlendim de bana yapılmadığı için eğlendim tabii. Paso git hadi, sonra da lan gel demesi çok güldürdü de hakikaten abartılı. Yalnız bu ülkede şaka diye terörist ayağına yatıp piyanist şantörü heli... |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Dial M for Murder tavsiye ederim. Adı pek geçmez Hitchcock klasikleri arasında ama benim en sevdiğim filmidir. Bir de 3 boyutlu çekilmiş bir filmdir o nedenle böyle nesneler falan görünür bazen kocama... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Oynadığınız Oyunlar Hah bu geyik kaçınılmazdı artık :). Neyse 64 bit Win 7'de oynadığım oyunlar çalışıyor, mutluyum, gururluyum, geçmeyi düşünenlerin haberi olsun. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde kendisi hakkında filmlerinin neden çok izlendiğine dair, 'Sinemada ve Televizyonda Kemal Sunal ve Filmleri' başlıklı bir yüksek lisans tezi hazırlayan Sunal... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Youtube Sorunu Hosts, dns.. Dedim daha önce de, yine diyeyim :). Film cillop gibi o ayrı hehe, dağda bayırda koştuğu yerler süper. |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Oynadığınız Oyunlar Modern bir başyapıt olan CoD 4: Modern Warfare'den sonra çok büyük bir merakle beklediğim Modern Warfare 2 yolda. Ancak öyle bir oyun içi video nete sızdı ki şok oldum.. Gerçek değildir umarım diyeceğ... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Kıyamet ya da Post Apokaliptik süreç Kıyamete doğru gidiyoruz demek daha doğru olur. Olayların ani olması önemli bu evrenlerde zira geçişle olursa yukarıda bahsettiğim duygu şoku yaşanmaz. |
17 yıl önce | |
|
Re: Kıyamet ya da Post Apokaliptik süreç Felaket sonrası sevdalılarından olduğumdan kendime sık sık bu dünyaları neden bu kadar sevdiğimi sorarım. Kendimden alabildiğim en gerçekçi cevap korku oldu. İnanılmaz korkutucu evrenlerdir felaket so... |
17 yıl önce |