Düd

Eklenen Forum Cevapları

Re: Premiere CS4 miDV kameraya bağlanması, çözünürlük, encore ak

PAL'da çözünürlük 720*576 dır. *480 dediğiniz gibi NTSC. Geniş ekran olayında ise sorun şurada, geniş ekran bir proje açtığınızda ve en azından prosumer sınıfta bir kamera ile çekim yaptığınızda, kaşl...

Forumda Adobe Premiere

17 yıl önce
Re: Neden ayni marka ,ayni mm ve ayni f degeri olan lensler fark

Satan kaydıraklıyılansa ondan olabilir o 180 avro olayı.

Forumda Fotoğraf Makineleri

17 yıl önce
Re: Eylem Planı yazıları

Ve Sinema 101 yeni yazısına sonunda kavuştu. Bu yeni yazıyla beraber Sinema 101 için aklımda olan her şeyi yazmış oldum. Gerisi ya 102 konularına giriyor ya da ben o konular hakkında yazabilecek kadar...

Forumda Duyurular

17 yıl önce

Çok sağol düd güzel sözlerin için. Az okunuyor diye üzülüyordum aslında ama 2 3 gün önce Canikligil kendi blogunda yazmış, yazdığı kitap sadece 1400 adet satılmış. E o 1400 adet satılmışsa bu kadar ca...

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: Ev Sahibim (yakında)

" onclick="window.open(this.href);return false;Şu foto rol değil oğlum. Bildiğin bu şekildeydim sabah, ışığa bakamıyordum.. O halde film çektik düşün :). Bir poğaça yetti.

Forumda Arşiv

17 yıl önce

Daha önce tanıştığımız arkadaşlar fotoğraflarda neden eşofman altı giymiş bir playboy edası taşıdığımı merak edebilirler. Efendim normalde üstümde uzun kollu vardı ancak çekimlerden 1 gün önce 38 dere...

Forumda Arşiv

17 yıl önce

Ve Sinema 101 yeni yazısına sonunda kavuştu. Bu yeni yazıyla beraber Sinema 101 için aklımda olan her şeyi yazmış oldum. Gerisi ya 102 konularına giriyor ya da ben o konular hakkında yazabilecek kadar...

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: Premiere 6.0 - Proje Parçalanması

Edius ile uğraşma derim. Vegas veya Premiere kullan derim, Vegas daha düzgün, daha az sistem yiyen bir program ama ben hâlen daha düzgün iş yapamıyorum Vegas'ta yıllardır Premiere'e alışınca acayip ka...

Forumda Adobe Premiere

17 yıl önce

Premiere'in her sürümü çalışır. Ona bulaşmıyayım dersen de Sony Vegas kullan derim.

Forumda Adobe Premiere

17 yıl önce
Re: Haber Ajansı (FFHA)

Komediye bak hehe:" onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Windows kullanıyormuşsunuz zaten? Sorunuzu anlayamadım.

Forumda Adobe Premiere

17 yıl önce

Buraya atma gereği görmemiş kimse, ben atim bari.." onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Kısa Filmler

Yonetmen: Kurt KuenneHer yabanci kisa film seyrettigimde soyluyorum; biz neden yapamiyoruz? Ses mukemmel, kadrajlar gayet iyi, oyunculuk harika, konu orjinal vs. Biz nasil oluyor da yapamiyoruz anlami...

Forumda Kısa Metraj

17 yıl önce
Re: "Genel"in görüşüyle zıtlaştığınız filmler

Ben Dünyanın Bütün Sabahları'na kötü film demedim Görkem. Ama çok kızarsam derim, Bu nedir ya hehehe. Çok güldüm 🙂

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

İlerleyen günlerde belalı kurgu işinde ihtiyacımız olabilecek şeyleri yine forumdan arayacağız. (haberiniz olsun 🙂 ) Şimdilik Eylem'in koyacağı bir süre kadar bekleyeceğiz merak eden varsa Eylem'e bas...

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Sayfa 150 / 493