Düd

Eklenen Forum Cevapları

Re: Satılık Performans Laptopu

Muhtemelen daha hızlı çalışması için modifiye edilmiştir. Diğer özelliklerine hiç bakmadım ama misal hddinin 7200 rpm olması bile bir dizüstü için milyonda bir bir özellik ve bu sayı abartı değil. HDD...

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

17 yıl önce
Re: CS4 kurulum

Tekrar kurman gerek zira sisteme yazdığı bazı dosyalar var, onlara erişemediğinden açamıyor. Tek tek onları tespit edip bulup yerlerine koyarsan bir ihtimal çalışabilir ama ben tekrar kur derim.

Forumda After Effects

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Ay'ı da tecrit için seçmişlerdir. Güzel filmdi ama işte benim beklediğim "o" film değildi.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Sickman çok bilir Ay'ı. Su olduğunu da biliyordun sen kesin. Ben de birebir aynı noktaya takıldığımdan bayağı soğumuştum filmden. Beklenti kötü bir şey.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Sinema dergisi okurlarının 100 film listesi.

Abi ben bugün sordum sayıyı bulamadım, sen nereden buldun ya.. Ha pardon, bu son liste değilmiş. Şimdi bir de 15 yılın 100 filmi listesi gelecek, o sandım ben.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Ada - İlk Türk zombi filmi

"'arkadaşlar durun iki dakka, zombi filmi de yapsak sonuçta Türk'üz" bu cümle beni bitirdi birader, yerlerdeyim heehe 🙂

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Kullanılabilecek Amatör Işık Kaynakları

Ay da iyi, güneşin ışığını yansıtıyor, iyi bir reflektör olabilir:D (ehü dayanamadm) Muahauh 10 numara, aklıma gelmemişti bu :).

Forumda Sinema'da Işık

17 yıl önce
Re: Hüngür Hüngür Ağladığınız Sahneler ?

Nefes de örneğin günümüzde yaşanan bir sorunu anlatıyor ama Nefes'te bu filmdekinin 10da biri ajitasyon ve duygu sömürüsü yok. Öyle bir olay anlatıyor diye öyle bakma sen demekle içinden çıkılacak bir...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce
Re: Kullanılabilecek Amatör Işık Kaynakları

Güneş de iyi bir amatör ışık kaynağıdır (evet dayanamadım).

Forumda Sinema'da Işık

17 yıl önce
Re: Eylem Planı yazıları

İşte herkes ne yoksa onun için savaşıyor.. (olmadı len sanki..)

Forumda Duyurular

17 yıl önce

Abi filmin son 10 dakikasını izlemedin sanırım sen ya, ki film baştan sona ajitasyon. Tamam kötü bir film değil ama 1 2 yerde resmen "ah be abi sen yapma bari" dedim. Woody de böyledir örneğin zaman z...

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

payitaht'ın avatarı sabitlensin, asla değişemesin hehee. Çok gülüyorum her görüğümde ya..

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Ada - Zombilerin Düğünü

evet, yöneticilerden de varolan başlıkları tekrar açmaya başladı madem hep beraber zıplayabiliriz." onclick="window.open(this.href);return false; Fragman iyi oldu ama beklentileri bayağı aşağıya çekti...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Ev Sahibim (yakında)

Yarısı bitti. Diğer yarısı kaldı. Ama esas zor iş ondan sonra başlıyor. Birkaç hafta içerisinde de onları bitiririz umarım. Buradan tmmchn'a gözlerini kırpmadan gönderdiği 4gb ram için teşekkür ederim...

Forumda Arşiv

17 yıl önce

Nasıl yapmaz abi.. Yapma etme..

17 yıl önce
Sayfa 149 / 493