Düd

Eklenen Forum Cevapları

Re: Beğendiğiniz Film Müzikleri

The Third Man.

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce
Re: Michael Jackson'a saygı - Smooth Criminal Video Mix (HD)

Valla kısma iyi yine, Premiere açıyor bende, sinir oluyorum.

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: En sevdiğiniz, sevmediğiniz.... Oyuncular üzerine sohbet....

Aynı etki bende de şeyde var.. Bak yine adını unuttum kadının.. Heh, Tilda Swinton.. Dağıtıyor kadın beni resmen. Anarşik zaten..

17 yıl önce
Re: Canon 5D MKII

20k shutter 20k foto çekti demek. Nikon'un video pazarına girmek gibi bir niyeti yok bu belli. Her zamanki gibi gerçek (ve paralı+profesyonel) fotoğrafçının dostu olma yolunda ilerliyor.

Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar

17 yıl önce

Sean Penn'i laf arasında geçiştirmek çok ayıp olmuş. Arka arkaya I Am Sam, Mystic River ve Milk izleyin bakalım.. Daniel Day-Lewis'i de unutmamak gerekir. My Left Foot, In the Name of the Father, Ther...

17 yıl önce

Benim çok acayip bir takıntım var. Shia LeBeouf osursa izlemek istiyorum. Elemanın mimikleri, tavırları vs. bana en boktan filmi bile izlettiriyor. Seviyorum bu elemanı. Kadınlara girersek kitap olur,...

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Yok, onun da çok nefret edeni ver, Cannes'da ödül aldığında olay çıkmıştı misal, yuhalamalar falan filan ama dediğin gibi muhtemelen en az sevmeyeni olan odur.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Eylem Planı yazıları

Nihayet konuk yazarımız ali.ünal, söz verdikten birkaç ay sonra ilk yazısını yazmayı başardı. Blog ailesi olarak çok sevindik. Kendisinin Nefes filmi ile ilgili yazdığı yorum, bu adam bir de sinemadan...

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: Yahşi Batı

1961'e kadar tersi de düzü de aynı olan tek yıldı ondandır bence. Çok uzun zaman da olmayacak bir daha hehe. Bu da bir Mad Mind kapağıydı.. Göndermemi de yapayım.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Tarantino'nun herhangi bir filmi üzerinde fikir birliği olduğunu sanmıyorum :). Ne yapsa bir kutba soktuğundan seyirciler de kutuplaşıyor.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: İngilizce Dersi

İnsanlara sinema öğretemiyoruz, bir de İngilizce mi öğreteceğiz? Türkçe konuşurken anlaşamıyoruz.. Gerçi amaç anlaşmak olmayacak burada ama.. 1-3-6-7 için destek veririm ama gerisine gerek yok.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: CS4 kurulum

Eklentiye bakar, büyük kısmı çalışmayacaktır diye tahmin ediyorum zira çoğu sürüme özeldir eklentilerin. Bir de birader nedir bu uyuzluk (üşengeçlik anlamında) sendeki çözemedim.. 10 dakika otur kur p...

Forumda After Effects

17 yıl önce
Re: Yahşi Batı

Her şeyin yepisyeni olması sendromunu burada olsun görmeyiz demiştim ama.. Onun dışında yine yeni yeniden merakla bekliyorum valla bakalım..

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: İlginç Web Siteleri

Bu da iyiymiş.." onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: İnternet'ten Videolar

Böyle şeyleri izledikçe İngilizce bilmeyen insanlar için içim burkuluyor.. Öğrenin olum ya, mordevrim'i örnek alın kendinize.. Şerefsizim 2 ay sonra bu videoda denen her şeyi anlayıp yerlerde sürünece...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Sayfa 148 / 493