Düd
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: En sevdiğiniz, sevmediğiniz.... Oyuncular üzerine sohbet.... Romper Stomper izle, tüm saygını geri kazanırsın. |
17 yıl önce | |
|
Re: Ayrılık ve Kabus Yahu bir kimse hiçbir değişiklik yapamayacaksa neden bunu çekmek istesin ki? O zaman o senin filmin, sen çekmek zorundasın. Misal bana göre yarısı değişmeli bu senaryonun çekilecekse. Kendi görüne sah... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Umut 4/10 İyi oyunculuklar, ekstrem duygusal (o ne demekse) olmasına rağmen ekstrem saçma olmayan bir senaryo, vasat müzikler, vasat yönetim, açıkça duygu sömürüsü (hadi gizlisine lafımız yok)... Baba... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Michael Jackson'a saygı - Smooth Criminal Video Mix (HD) Sayende benim gözlüğün sorununu çözdüm, yeşil değil mavi benim ikinci.. Kesin ondan. |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Neredeyim Hiç - [2009] ama elinde top olmasına rağmen maça katılamayan "çocuk" ve elinde hediye olmasına rağmen kıza ulaşamayan "genç" geldikten sonra "orta yaş"ında şehrin içine karışamaması içinde elinde betimsel bişey ol... |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Görsel Sanatlar İle İlgili Haberler Yok abi Cardinale'yle, yok yok sunucuyla :P. Ali'yle abi evet, kimle olacak. Bs'nin kurucularındandı. |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Görsel Sanatlar İle İlgili Haberler " onclick="window.open(this.href);return false; Ya ya, aynı masada oturur bira içerdik, bir de şimdi bak.. Biz nerede yanlış yaptık ercü ya? 🙂 |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Canon 5D MKII İyi benzetme hehe. Ama şöyle ki Nikon'un performansı daha iyi.. N'apcaz? :). Bence sırf parası var diye değil o tercihler. Ama tabii o kadar küçük farka o kadar büyük farkı verebilmek için kesenin dol... |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
17 yıl önce |
|
Re: Filmcilik üzerine Bu ne biçim soru ya, keşke başka bir başlık seçselermiş. Yani gerekli olduğu çok bariz anlamında diyorum, yoksa boşuna mı doldurduk biz rafı o kadar psikoloji kitabıyla (gerçi kişisel ilgi de var ama ... |
17 yıl önce | |
|
Re: En sevdiğiniz, sevmediğiniz.... Oyuncular üzerine sohbet.... Pitt'in performansından değil gözlerinden bahsediyorum. Vücut olarak, oyun olarak orada, ama gözler hep aynı, donuk dümdüz. Hele 12 Maymun'u hd bir izleyin.. Bilmiyorum, ben taktım diye bana öyle geli... |
17 yıl önce | |
|
Re: Neredeyim Hiç - [2009] "biraz da "sıkıysa beğenme" havası var bence :=) o kadar forumda aktif insanları görüp"olmamış" demek de olmaz :=) Olur abi neden olmasın? Adam kendi demiş ben beğenmedim diye, beğenmeyen söylemezse ... |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Faith Niyet değil inanç demek aslında. Ama burada biraz alengirle kullanmışlar. Neyse ben Harun Yahya dangozuna verdim oyumu tabii, başka kime vereyim.. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Beğendiğiniz Film Müzikleri Filmin tamamı görülmeye değer :). Bak son yazıya buradan kare ekleyecektim unutmuşum :). |
17 yıl önce | |
|
Re: Canon 5D MKII Değil işte tam olarak. Ben de tam onu diyorum, Nikon rekabete girişmedi bile Canon'la (video konusunda). Nikon her zaman daha kaliteli ürünler üretiyor ama işte daha pahalı ve daha zor bulunuyor. O ne... |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
17 yıl önce |
|
Re: En sevdiğiniz, sevmediğiniz.... Oyuncular üzerine sohbet.... Brad Pitt'e ben de bayılırım ama Jesse James dışındaki tüm rollerinde gözlerini çok donuk bulurum. Jesse James'de de öyle ama karaktere öyle bir uyuyor ki Pitt'in de doruğu oluyor. Yemek masasında boş... |
17 yıl önce |