Düd
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Stop Motion Senaryosu
|
Forumda Senaryo ve Hikaye |
17 yıl önce |
|
Re: Michael Jackson'a saygı - Smooth Criminal Video Mix (HD) Onları masklaması zor olur diye yapmamıştır :). Esas 3 boyuta çevirme işlemi aşırı zahmetli. İnat ediliyorsa direkt 3 boyutlu çekilmesi çok daha mantıklı. |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Üniversitede kurulan Sinema kulübünün Eksiklerini Tamamlamak 6 yıllık üniversite hayatımın 5ini sinema kulübüne yatırmış biri olarak pek haddime olmasa da birkaç tavsiyede bulunmak istiyorum. En başta "Sinema Kulübü kurduk ve kamera arıyoruz" gibi bir söylevle ... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Fragmanlar Book of Eli daha fazla benziyor bizim deli oğlana sanki. Bu ikinci fragman: |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Star Wars serisi hakkındaki fikriniz? Bir de ilk filmde kafasını kapıya vuran Storm Trooper var hata olarak, ben onda bitiyorum. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Ev Sahibim (yakında) Onlar mavi filtre. Işıklarımız sarı olduğundan güneş ışığına dengelemek için mavi filtre kullandık. Mavi+sarı biraz da şansla beyaz ışık verir zira. Adını unuttuğunuz şeyin adı da aydinger ;). Hepa ya... |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Gülen yüz o, ne kutusu? |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Magic Bullet Looks Gerçek zamanlı görüntülerle uğraşırken tamamen ram, yani görüntünü ayarlarken bakarken vs., çıktını alırken de ram kullanılıyor ancak esas yük işlemcinde. Şöyle özetliyeyim, Ram memorydir, yani bellek... |
Forumda Diğer Yazılımlar |
17 yıl önce |
|
Re: En sevdiğiniz, sevmediğiniz.... Oyuncular üzerine sohbet.... Fragmanlar başlığına yazarken aklıma geldi, Guy Pearce'ı çok severim. The Proposition'da muhteşemdi. Memento'dan bahsetmiyorum bile. |
17 yıl önce | |
|
Re: Fragmanlar İlk fragmandan ve kitabını okuduktan sonra ümidi kesmiştim The Road'dan ama gelen ilk yorumlar fena değil. Yine de beklenti yükseltmiyorum, beklenti en kötü şey, sonra iyi filmleri bile beğenemiyoruz.... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: İki Prores aslında daha iyi bir renk uzayına sahip olduğundan renk düzeltme için kullanılıyor. O da aklınızda bulunsun. Ancak pc'de yok ne yazık ki. |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Star Wars serisi hakkındaki fikriniz? Star Wars zaten uzay operası olarak alınır. Bilim Kurgu'dan çok pembe dizi kıvamındadır ama içerisinde acayip bilim kurgusal şeyler de var. Star Wars'dan görülerek gerçek hayatta üretilmeye çalışılan ... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Neredeyim Hiç - [2009] İdeolojim gevredi hehhehe, iyiymiş bu 🙂 |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Magic Bullet Looks Çıktıyı işleminin yükünün çok büyük kısmı işlemcidedir. Ramle alakalı olmasa gerek. Ama belli de olmaz tabii. |
Forumda Diğer Yazılımlar |
17 yıl önce |
|
Re: Michael Jackson'a saygı - Smooth Criminal Video Mix (HD) Ben test eder bildiririm :). |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |