Düd

Eklenen Forum Cevapları

Re: Genelde tüm kısa filmlerde........görürüm (boşluğu doldurun)

Ben hiç öyle kısa film izlemedim ya, ilginç. Denk gelme meselesi o zaman.

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce
Re: Kısa Filmler

Çok tatlı ya..

Forumda Kısa Metraj

17 yıl önce
Re: Ev Sahibim (yakında)

Sayısal sinemanın icadından beri kamera önü filtreleri anlamını kaybetti. Ustalık işi.

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Genelde tüm kısa filmlerde........görürüm (boşluğu doldurun)

Film açılış sekansının aslında filmin sonu olması, yada tam tersi.Kısırdöngü. Bu bir senaryo tekniğidir ve şahsen hastasıyım. Düzgün uygulandığında muhteşem sonuç verir. Asıl amacı başta yeterince hey...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce
Re: Yardımcı Yönetmen ne iş yapar?

Ben de tam bu süs köpeği olayı kesin oldu diyecektim ki son parantez yetti hehe :). Bu arada sırf yukarıda Selçuk'un saydığı şeylerdend olayı bu adam/kadınlardan 4 5 tane olabilir büyük yapımlarda. 2....

Forumda Görüntü Yönetimi

17 yıl önce
Re: Yardımcı Yönetmen ne iş yapar?

Her şeyi o yapar. Böyle özetleyebiliriz :). Erkan güzel özetlemiş.

Forumda Görüntü Yönetimi

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

İlginç, ben çok beğenirsin sanmıştım. Karma marma da olunca işin içinde. Beni en çok şaşırtan filmin komedi olmamasıydı. Hatta komedi içermemesiydi. Belki Vizontele'ye de komedi demeyiz ama bir şey bi...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: İnternet'ten Videolar

Çok sağolun arkadaşlar ya, valla çok duygulandım.. Hepsi sizin sayenizde.." onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Bornova Bornova

Ben minimalist sinemadan bahsediyorum düd, bu filmden değil. Konu dağıttım yani evet :).

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: ikiyüzlüra

Filmi izlemiş biri olarak bu olmaz diyorum. Daha yumuşak bir font kullan bence, daha sevimli. Bu aksiyon filmi fontu.

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Bornova Bornova

Filmi geçen gün gördüm ve Usta'nın hakkının yendiğine bir kez daha kani oldum. Sıkıcı ve illa bir yere bağlanacağı belli olan mise en abyme göndermeli hikâyeler, 15 dakika boyunca havadan sudan konuşa...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: ikiyüzlüra

Çok tatlı olmuş fragman. Yazı fontu derken filmin adının yazdığı mı, pek yakında falan diyen mi? Pek yakında falan diyen çok alakasız kaçmış. Diğer renkli menkli vs. güzel yemiş.

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Forumdaki Twitter Kullanıcıları ...

Ben 15 dakika önce üye oldum 🙂 Ne işe yarıyor hala bilmiyorum. Geri kalmayalım dedik 🙂 Biri bana öğretsin şu mereti. Yaşım küçük, çabuk kaparım. Edit: daha şu kadar süre oldu ama şimdiden friendfeed'e...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Ev Sahibim (yakında)

Böyle soruları uygun başlıklarda sorun arkadaşlar.

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: KURBAN(lık) - TRT mini DİZİ

Hadi bakalım Selçuk. İzlemem lazım mutlaka, saat de yazsaydın keşke. TRT sayfasında yazıyormuş, tamamdır 🙂

Forumda TV Yapımları

17 yıl önce
Sayfa 145 / 493